Χάος από την κακοκαιρία στην Αττική – Απεγκλωβισμοί οδηγών και πλημμυρισμένοι δρόμοι

Χάος από την κακοκαιρία στην Αττική – Απεγκλωβισμοί οδηγών και πλημμυρισμένοι δρόμοι

Έντονα προβλήματα προκάλεσε η έντονη βροχόπτωση που «χτύπησε» στην Αττική την Τετάρτη.

Δρόμοι πλημμύρισαν και οδηγοί εγκλωβίστηκαν στα οχήματά τους, αναμένοντας βοήθεια, με την πυροσβεστική Υπηρεσία να δέχεται δεκάδες κλήσεις στον Διόνυσο, καθώς οχήματα εγκλωβίστηκαν σε δρόμους που μετατράπηκαν σε ορμητικούς χειμάρρους.

Ειδικότερα, προβλήματα παρατηρήθηκαν επί της Λ. Δροσιάς-Σταμάτας.

Προσωρινά διακόπηκε η κυκλοφορία στην οδό Πειραιώς και στα δύο ρεύματα από το ύψος της Πέτρου Ράλλη έως την Χαμοστέρνας ενώ λόγω καθίζησης του οδοστρώματος διακόπηκε η κυκλοφορία στις δεξιές λωρίδες της οδού Πειραιώς και στα δύο ρεύματα, στο ύψος της οδού Μυλλέρου.

Προσωρινή διακοπή κυκλοφορίας λόγω συσσώρευσης υδάτων παρατηρήθηκε και στα δύο ρεύματα της Λ. Δημοκρατίας στο Κερατσίνι, από το ύψος της Λ. Γρ. Λαμπράκη έως την ακτή Ιωνίας ενώ προβλήματα υπήρξαν στην οδό Ακτής Ηετιωνείας στον Πειραιά, στην υπόγεια σήραγγα από το ύψος της οδού Κανάρη έως το τέλος της.

Αξίζει να σημειωθεί ότι από το πρωί βρέχει σε μεγάλο μέρος της Ελλάδας, ενώ τα φαινόμενα είναι τοπικά έντονα κυρίως στα κεντρικά και βόρεια με έμφαση τμήματα της Κεντρικής. και Ανατολικής. Μακεδονίας και της Θράκης.

Διαβάστε επίσης: Νέο έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ για επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα – LIVE η εξέλιξη της κακοκαιρίας

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter