Χάος στα γραφεία του FBI στο Οχάιο: Απόπειρα διάρρηξης από ένοπλο – Νεκρός έπειτα από καταδίωξη

Χάος στα γραφεία του FBI στο Οχάιο: Απόπειρα διάρρηξης από ένοπλο – Νεκρός έπειτα από καταδίωξη

Απόπειρα διάρρηξης από ένοπλο άνδρα στα γραφεία του FBI στο Σινσινάτι του Οχάιο σημειώθηκε την Πέμπτη.

Οι αστυνομικές δυνάμεις της περιοχής αλλά και πράκτορες του FBI κινητοποιήθηκαν άμεσα και έπειτα από καταδίωξη ωρών και ανταλλαγή πυρών, ο δράστης έπεσε νεκρός.

Με ημιαυτόματο τουφέκι και αλεξίσφαιρο γιλέκο

Σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης, ο άνδρας, εφοδιασμένος με αλεξίσφαιρο γιλέκο, χρησιμοποίησε καρφωτικό πιστολέτο και έφερε ημιαυτόματο τουφέκι τύπου AR-15 όταν διέφυγε με αυτοκίνητο.

«Ενεργοποιήθηκε συναγερμός και έφθασαν οπλισμένοι πράκτορες του FBI και ο ύποπτος τράπηκε σε φυγή», διευκρίνισε η ομοσπονδιακή αστυνομία.

Στη συνέχεια, ακολούθησε καταδίωξη και «αφού το όχημα του υπόπτου σταμάτησε, σημειώθηκε ανταλλαγή πυρών», ανέφερε το FBI στην ανακοίνωση για το περιστατικό.

Ο άνδρας κατέφυγε σε χωράφι με καλαμπόκι, όπου όμως περικυκλώθηκε από αστυνομικούς, που προσπάθησαν, χωρίς επιτυχία, να διαπραγματευτούν μαζί του προκειμένου να παραδοθεί, είπε εκπρόσωπος της αστυνομίας του Οχάιο. Ο άνδρας, 42 ετών, έστρεψε το τουφέκι του προς αστυνομικούς, που άνοιξαν πυρ, με τον θάνατό του διαπιστώθηκε επιτόπου.

Καταγγελία για απειλές λόγω των ερευνών στην έπαυλη Τραμπ

Ο διευθυντής του FBI,  Κρίστοφερ Ρέι, ανέφερε την Τετάρτη ότι η υπηρεσία του δέχθηκε απειλές μετά την έρευνά της στην κατοικία του Ντόναλντ Τραμπ, χαρακτηρίζοντάς τις «οικτρές και επικίνδυνες».

«Η βία εναντίον των δυνάμεων επιβολής του νόμου δεν είναι η απάντηση, όποιο κι αν είναι το πρόβλημά σας», πρόσθεσε.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter