Χάος στο εμβολιαστικό κέντρο στο Δρομοκαίτειο (Photo)

Χάος στο εμβολιαστικό κέντρο στο Δρομοκαίτειο (Photo)

Σε πολύ σοβαρές καταγγελίες προχώρησε ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλης Γιαννάκος, για τη διαδικασία εμβολιασμού των ηλικιωμένων ανθρώπων στο εμβολιαστικό κέντρο του Δρομοκαΐτειου.

Όπως αναφέρει ο κ Γιαννακός “αύριο στο εμβολιαστικό κέντρο του νοσοκομείου υπάρχουν 68 ραντεβού για εμβόλιο και δεν υπάρχει παθολόγος να καλύψει το εμβολιαστικό κέντρο. Με εντολή της ΥΠΕ ιατρική κάλυψη στο εμβολιαστικό κέντρο θα παρέχουν δύο ψυχίατροι. Θα εξετάζουν τους ηλικιωμένους εάν μπορούν να εμβολιαστούν;Δεν έχουν τέτοια εμπειρία; Πώς θα αντιμετωπίσουν επιπλοκή; Δεν υπάρχει κάλυψη από παθολόγο και αναισθησιολόγο στο εμβολιαστικό κέντρο”.

Εν τω μεταξύ σήμερα στο ίδιο νοσοκομείο εξυπηρετούνται 48 ραντεβού για εμβολιασμό. «Ήρθαν ηληκιωμένα άτομα μη αυτοεξυπηρετούμενα από το πρωί την ώρα του ραντεβού τους και περίμεναν ώρες μέσα στο κρύο. Άνοιξε η πόρτα του εμβολιαστικού κέντρου και μετά περίμεναν ένας πάνω στον άλλον. Παρά τις υποδείξεις δεν τηρούσαν αποστάσεις», αναφέρει ενώ όπως εξηγεί ο πρόεδρος της ΠΕΟΔΗΝ υπάρχει ένας παθολόγος γιατρός που υπηρετεί στο νοσοκομείο για 450 νοσηλευόμενους ασθενείς και για να κάνει τα εμβόλια. Το πρωί εξέταζε έκτακτο περιστατικό και καθυστέρησε.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter