Χάος στο Βραζιλία – Αργεντινή: Επεισόδια στις εξέδρες, τραυματισμοί και… παρέμβαση Μέσι (Photos – Videos)

Χάος στο Βραζιλία – Αργεντινή: Επεισόδια στις εξέδρες, τραυματισμοί και… παρέμβαση Μέσι (Photos – Videos)

Μόνο ήρεμα δεν κύλησε το μεγάλο ντέρμπι μεταξύ της Βραζιλίας και της Αργεντινής στο «Μαρακανά». Φίλαθλοι και των δύο χωρών είχαν από νωρίς διένεξη στις εξέδρες, η οποία επεκτάθηκε γρήγορα με αποτέλεσμα να προκληθούν επεισόδια. Μάλιστα, η κατάσταση εκτραχύνθηκε όταν παρενέβη η αστυνομία…

Η σέντρα του ματς άργησε περίπου μισή ώρα, ενώ χρειάστηκε η παρέμβαση του σπουδαίου Λιονέλ Μέσι και άλλων διεθνών ποδοσφαιριστών της Αργεντινής, οι οποίοι κατευθύνθηκαν προς το μέρος των φιλάθλων με στόχο να ηρεμήσουν τα πνεύματα.

 

Η παρέμβαση του Μέσι δεν κατέστη δυνατή για να σταματήσει το ξύλο στις εξέδρες, με τον Λιο να παίρνει την ομάδα και να αποχωρεί προσωρινά από τον αγωνιστικό χώρο, όντας σε έξαλλη κατάσταση.

Σύμφωνα με διεθνή ΜΜΕ, ορισμένοι από τους φιλάθλους της Αργεντινής αποχώρησαν τραυματίες από τις εξέδρες, έχοντας μάλιστα δεχθεί χτυπήματα μεταξύ άλλων και στο κεφάλι.

 

Όσον αφορά το αγωνιστικό σκέλος, η Παγκόσμια Πρωταθλήτρια Αργεντινή φρόντισε να φύγει με σπουδαίο διπλό από το Μαρακανά, χάρη στην κεφαλιά του Οταμέντι στο 63ο λεπτό (0-1). Η Αργεντινή προελαύνει στην πρώτη θέση του ομίλου της προκριματικής φάσης με 15 βαθμούς, ενώ αντίθετα η Βραζιλία βούλιαξε στην έκτη θέση παραμένοντας στους 7.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter