Χάποελ – ΠΑΟΚ 71-61: Δεν άντεξε ο Δικέφαλος του βορρά στο Βελιγράδι- Τα highlights του αγώνα (Video)

Χάποελ – ΠΑΟΚ 71-61: Δεν άντεξε ο Δικέφαλος του βορρά στο Βελιγράδι- Τα highlights του αγώνα (Video)
ΠΗΓΗ BASKETBALL-championsleague

Δεν μπόρεσε να κατακτήσει την πρωτιά του Ομίλου του ο ΠΑΟΚ στην α’ φάση του Basketball Champions League. H φιναλίστ της περυσινής διοργάνωσης Χάποελ Ιερουσαλήμ νίκησε τον «Δικέφαλο» με 71-61 και προκρίθηκε απ’ ευθείας στους «16».

Ο ΠΑΟΚ μείωσε στον πόντο στις αρχές της γ’ περιόδου (33-32), αλλά έχασε την επαφή στη συνέχεια και δεν μπόρεσε να επιστρέψει από το 53-38. Ο αγώνας έγινε κεκλεισμένων των θυρών στο Βελιγράδι, το οποίο οι Ισραηλινοί χρησιμοποιούν ως προσωρινή έδρα λόγω των εχθροπραξιών στη Γάζα.

Aπό την ομάδα του Φώτη Τακιανού ξεχώρισαν οι Χάρισον (12), Γκίλμορ (12), Τσαϊρέλης (10), Σχίζας (7).

 

O Προμηθέας ηττήθηκε στην παράταση από τη Ντιζόν με 68-71 και έχασε την ευκαιρία να διεκδικήσει την πρωτιά στον δικό του Όμιλο. Ο κανονικός αγώνας στην Πάτρα ολοκληρώθηκε με 63-63, αφού ο Στέφενς αστόχησε στις βολές που θα έδιναν τη νίκη στην ελληνική ομάδα 6’’ πριν το φινάλε. Ο Ετσενίκε πέτυχε 16 πόντους και ο Χρυσικόπουλος 10, αλλά οι απουσίες των Χέιλ, Κάουαν αποδείχθηκαν καθοριστικές.

Η ΑΕΚ έχει ήδη προκριθεί αήττητη στους «16» της διοργάνωσης, ενώ το Περιστέρι ελπίζει να σφραγίσει το εισιτήριό του για την επόμενη φάση την τελευταία αγωνιστική.

Ο Άρης νίκησε στη Θεσσαλονίκη τη λιθουανική Λιετκαμπέλις με 69-60, έφτασε στο 4-7 και διατηρεί ελπίδες πρόκρισης στα πλέι-ιν του Eurocup. Οι Χάρελ (18), Τολιόπουλος (16), Γκάλινατ (13) ήταν οι καλύτεροι από την ομάδα του Γιάννη Καστρίτη.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter