Χαρά-Ελένη Μητσοτάκη: «Δεν ήμουν εγώ στην πτήση»

Χαρά-Ελένη Μητσοτάκη: «Δεν ήμουν εγώ στην πτήση»

Επιστολή προς το Documento απέστειλε η υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων του αερολιμένα «Ελευθέριος Βενιζέλος», Χαρά- Ελένη Μητσοτάκη, σχετικά με το δημοσίευμα της εφημερίδας της περασμένης Κυριακής, με τίτλο «Κυριάκος και Μαρέβα σε VIP πτήσεις διαπλοκής».

Στο ρεπορτάζ αναγραφόταν συγκεκριμένα ότι: «Το όνομα X. MITSOTAKI στη λίστα επιβατών δεν αναφέρεται σε μέλος της οικογένειας του Κυρ. Μητσοτάκη, αλλά μάλλον πρόκειται για τη συνεπώνυμη Χαρά Μητσοτάκη, η οποία έχει την ιδιότητα της υπεύθυνης δημοσίων σχέσεων του αερολιμένα “Ελευθέριος Βενιζέλος”».

Η κ. Μητσοτάκη κρίνει ότι αυτή η αναφορά στο πρόσωπό της είναι «δυσφημιστική και εν γένει αρνητική για εμένα και την επαγγελματική μου υπόσταση», επειδή «ουδέποτε έχω ταξιδέψει με αεροσκάφος πτήσης VIP, συμπτωματικά δε ουδέποτε έχω διέλθει από το αεροδρόμιο ή την πόλη της Αλεξανδρούπολης». Επισημαίνει ακόμα πως παρείχε σχετική τηλεφωνική ενημέρωση παρείχε σε συνεργάτη της εφημερίδας το Σάββατο 25-8-2018, κι ενώ η εφημερίδα είχε ήδη σταλεί στο τυπογραφείο.

Να σημειωθεί πως το Documento δεν ανέφερε ποτέ ότι η κ. Μητσοτάκη ταξίδεψε στη συγκεκριμένη πτήση, αλλά ότι ήταν μεταξύ των ονομάτων που συμπεριλαμβάνονταν στη λίστα των επιβατών της επίμαχης πτήσης, γεγονός που η κ. Μητσοτάκη αρνείται επειδή «το όνομά μου γράφεται Ch. Mitsotaki (Chara-Eleni Mitsotaki) και όχι Χ. MITSOTAKI.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter