Χαράλαμπος Αθανασίου: Ο υπουργός που απελευθέρωσε έμπορο κόκας, στο Documento της Κυριακής

Χαράλαμπος Αθανασίου: Ο υπουργός που απελευθέρωσε έμπορο κόκας, στο Documento της Κυριακής

Πώς ο πρώην υπουργός Δικαιοσύνης, Χαράλαμπος Αθανασίου απελευθέρωσε έμπορο κόκας. Υπό έρευνα δικαστικοί, στενοί συνεργάτες του πρώην υπουργού, μετά από καταγγελίες για χρηματισμό προκειμένου να αποφυλακιστεί κρατούμενος για τα εξοπλιστικά.

Ξανά στο σκαμνί πρώην πράκτορας της ΕΥΠ για κατασκοπία . Ο Άρειος Πάγος άσκησε αναίρεση με σκεπτικό-κόλαφο για τους εφέτες στην υπόθεση μεθοδεύσεων με τα χιλιάδες απόρρητα έγγραφα.

Θρησκευτικές μπίζνες: Η βλάσφημη Ντίσνεϊλαντ της Παϊσιος ΑΕ. Βγάζουν σε προσκύνημα από βρασμένο κάστανο μέχρι πλαστικές παντόφλες. Αδύναμη και απρόθυμη η επίσημη Εκκλησία να αντιδράσει όταν εκπρόσωποί της εκμεταλλεύονται τους πιστούς.

-Απασχόληση: Κρατικό μπλόκο στην εργοδοτική αυθαιρεσία. Εκτός χρηματοδότησης οι επιχειρήσεις που κατ΄επανάληψη παραβιάζουν την εργατική νομοθεσία.

Φορολογικό συγχωροχάρτι για εισηγμένες από το 1996 με νόμο Σαμαρά.

Θολό τοπίο οι 120 δόσεις για τους ελεύθερους επαγγελματίες. Χωρίς οδηγίες οι αρχές για τους 800.000 ελεύθεροι επαγγελματίες που χρωστούν στο δημόσιο χιλιάδες οφειλέτες με χρέη έως 20.000 ευρώ.

Κάνναβη: Ένας «δαίμονας» με χιλιάδες χρήσεις καλλιεργείται στην Ελλάδα

Εις υγείαν με 116 μπίρες από τον τόπο σου. Από το Καστέλι Κισσάμου έως τις Σέρρες και από την Κεφαλονιά έως τη Σαντορίνη, τη Ρόδο, τη Χίο, την Τήνο, τα Ιωάννινα, το Αργος και τη Σαμοθράκη, 47 μικροζυθοποιεία παρασκευάζουν ελληνικές μπίρες, προσφέροντας νέες επιλογές στον καταναλωτή.

– Ελενα Κουντουρά: Δημιουργήσαμε τις συνθήκες για νέο ρεκόρ αφίξεων το 2017.

Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος: Μπροστά στο θάνατο μα και στη ζωή οργιάζει η δειλία. 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter