Χαράς ευαγγέλια για Σημίτη και Σαμαρά

Ο Doctor έμαθε ότι με το ΦΕΚ, τεύχος ΥΟΔΔ, αρ. φύλλου 867-15.10.2020 επήλθαν μισθολογικές ανακατατάξεις σε δύο συμβούλους πρώην πρωθυπουργών που εργάζονται κατόπιν αιτήματός τους ως μετακλητοί στη Βουλή με σχέση αορίστου χρόνου. Η πρώτη αφορά τη νομικό, δημοσιογράφο και συγγραφέα Χριστίνα Πουλίδου, η οποία εργαζόταν ως ειδική σύμβουλος στο γραφείο του πρώην πρωθυπουργού Κωνσταντίνου Σημίτη στη Βουλή (ΦΕΚ ΥΟΔΔ 858 – 25.11.2015).

Η Βουλή δεν είναι γραφείο ευρέσεως εργασίας

Ο Doctor θυμίζει την περίπτωση της συζύγου του Μιχαλολιάκου, της κ. Ζαρούλια, της οποίας η πρόσληψη αποτράπηκε την τελευταία στιγμή (μετά τον σάλο που προκάλεσε) κι αφού πρώτα είχε λάβει την έγκριση και την υπογραφή του Κωνσταντίνου Τασούλα. Βέβαια οι δύο περιπτώσεις δεν έχουν καμία σχέση μεταξύ τους, αλλά και πάλι η αντίληψη ότι η Βουλή είναι εδώ για να βολεύει πρώην συνεργάτες πρώην πρωθυπουργών είναι βλαπτική για τη δημοκρατία και στέλνει λάθος μηνύματα στην κοινωνία.

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλα sites δεν θα δημοσιεύονται. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.