Χαρδαλιά ετοιμάζει ο Μητσοτάκης για να «κόψει» Πατούλη

Χαρδαλιά ετοιμάζει ο Μητσοτάκης για να «κόψει» Πατούλη

Σε «νάρκη» για τον Κυριάκο Μητσοτάκη εξελίσσεται η περίπτωση του Γιώργου Πατούλη για την Περιφέρεια Αττικής με αφορμή το… ζεϊμπέκικο που χόρεψε εν μέσω πυρκαγιών. Πλέον, θεωρείται βέβαιο ότι από ώρα σε ώρα θα ανακοινωθεί και επίσημα από τη ΝΔ η υποψηφιότητα του Νίκου Χαρδαλιά για την Περιφέρεια Αττικής.

Υπογραμμίζεται ότι από τη στιγμή που αποκαλύφθηκε το χορευτικό του ταλέντο σε εκδήλωση στο Ζάππειο πηγές από τη ΝΔ διέρρεαν σε ΜΜΕ ότι η ΝΔ δεν πρόκειται να τον στηρίξει ξανά. Το όνομα που ακούστηκε πρώτο ήταν εκείνο του Γιώργου Παπανικολάου ο οποίος ανακοίνωσε, το Σάββατο, την κάθοδό του στον δήμο της Γλυφάδας.

Έκτοτε, θεωρείται σχεδόν βέβαιο πως ο υποψήφιος της ΝΔ για την περιφέρεια Αττικής θα είναι ο Νίκος Χαρδαλιάς, νυν υφυπουργός Άμυνας.

Πρακτικά, το ζεϊμπέκικο ήταν απλά η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι μετά από μια σειρά διαφωνιών μεταξύ του Γιώργου Πατούλη και του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Ωστόσο, παραμένει απορίας άξιον ποια θα είναι η στάση που θα τηρήσει τελικά και ο Γιώργος Πατούλης σε περίπτωση που ευοδωθούν οι πληροφορίες και κατέβει ως υποψήφιος με τη ΝΔ ο Νίκος Χαρδαλιάς, όπως αναμένεται.

Άλλοι σχολιαστές μάλιστα δεν δίστασαν να πουν ότι αν η σύγκρουση Μητσοτάκη – Πατούλη φτάσει στα άκρα, μπορεί ο περιφερειάρχης να δημιουργήσει ακόμη και νέο πολιτικό κόμμα…

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter