Χαρδαλιάς: Διώχνει το παραεμπόριο για να φέρει… εμπορικά «θεματικά πάρκα» στο Πεδίο Αρεως

Χαρδαλιάς: Διώχνει το παραεμπόριο για να φέρει… εμπορικά «θεματικά πάρκα» στο Πεδίο Αρεως

Αποφασισμένος να βάλει τέλος στην ασυδοσία στο Πεδίον του Αρεως δηλώνει ο Περιφερειάρχης Αττικής, Νίκος Χαρδαλιάς καθώς όπως φαίνεται για τον κυβερνητικό περιφερειάρχη το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι το παραεμπόριο και όχι η υποβάθμιση του πάρκου και οι πιέσεις που δέχεται από εμπορικά συμφέροντα εντός του ή περιφερειακά του.

Όπως ενημερώνει σε ανάρτησή του στους λογαριασμούς του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, την οποία συνοδεύει και από τις σχετικές φωτογραφίες, «μπαίνει τέλος σε πρακτικές που μετέτρεπαν τον μεγαλύτερο αστικό χώρο πρασίνου στην Αθήνα σε χώρο παραεμπορίου και ακαλαισθησίας».

Διαβάστε επίσης – Καιρός: Στα ύψη ο υδράργυρος, σπάει το φράγμα των 30 βαθμών – Νέο κύμα αφρικανικής σκόνης

«Αφήνοντας πίσω μας πρακτικές αδιαφάνειας του παρελθόντος, το Πεδίον του ‘Αρεως επιστρέφει ως χώρος άθλησης και ψυχαγωγίας για τους κατοίκους της Κυψέλης, του Γκύζη, της Βικτώριας και των Εξαρχείων και για τους επισκέπτες της περιοχής», γράφει ο Ν. Χαρδαλιάς.

Όμως με το που θα… διώξει το παράνομο εμπόριο, όπως όλα δείχνει θα φέρει το… νόμιμο εμπόριο υποσχόμενος “θεματικά πάρκα” με δέλεαρ κάποιες “δωρεάν εκδηλώσεις”, χωρίς περαιτέρω λεπτομέρειες.

Γράφει συγκεκριμένα:

«Τους επόμενους μήνες, μάλιστα, θα δουλέψουμε σε συνεννόηση με τους κατοίκους της περιοχής, έτσι ώστε να δημιουργήσουμε, αρχής γενομένης από τα Χριστούγεννα του 2024, συνθήκες διοργάνωσης εορταστικών χωριών που να μπορούν να φιλοξενούν για λίγες ημέρες εορταστικές εκδηλώσεις -δωρεάν για μικρούς και μεγάλους- στα πρότυπα και με την αισθητική των εορταστικών θεματικών πάρκων του εξωτερικού. Και πάντα με ευθύνη των υπηρεσιών της Περιφέρειας Αττικής.»

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nikos Hardalias (@nickhardgr)

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter