Χαρδαλιάς για Μύκονο: Το 46% των κρουσμάτων αφορούσε εργασιακές σχέσεις (Video)

Χαρδαλιάς για Μύκονο: Το 46% των κρουσμάτων αφορούσε εργασιακές σχέσεις (Video)

«Δεν στοχοποιούμε περιοχές, δεν δαιμονοποιούμε καταστάσεις, κάνουμε έκκληση σε όλους να τηρούν τα μέτρα», τόνισε ο Νίκος Χαρδαλιάς με αφορμή τις χθεσινές προειδοποιήσεις του προς τη Μύκονο και την Ίο και υποστήριξε πως «αυτό που μεταφέρω είναι η αγωνία των επιδημιολόγων».

Όπως επισήμανε στα δύο νησιά «είμαστε οριακά. Τρεις – τέσσερις μέρες αφού πήραμε τα μέτρα στη Μύκονο υπήρξε σταθεροποιήση των συρροών».

«Πρέπει όμως να είναι ξεκάθαρο ότι πάλι, χωρίς να τηρούμε τα μέτρα», τόνισε και διερωτήθηκε αν «είναι δυνατόν μέσα σε κάθε μπαρ, σε κάθε καφενείο να υπάρχει αστυνομία; Όλοι έχουμε ανάγκη να ξεδώσουμε, το αυτονόητο λέμε: Κρατήστε τις αποστάσεις, φοράτε μάσκες».

Όπως είπε για τη Μύκονο, «το 46% των κρουσμάτων αφορούσε εργασιακές σχέσεις. Όταν λειτουργεί αυτός σαν υπερμεταδότης, μεταδίδεται σε όλο το νησί. Εμείς δείχνουμε πού υπάρχει το πρόβλημα, από εκεί και πέρα είναι ευθύνη του καθενός».

«Υπάρχουν δύο ζητήματα που θα μας απασχολήσουν το επόμενο διάστημα», είπε και αναφέρθηκε στην «τήρηση των μέτρων και τον εμβολιασμό. Οτιδήποτε άλλο δεν έρχεται να απαντήσει στο ερώτημα του πότε θα γυρίσουμε στην κανονικότητα».

«Σήμερα έχουμε 59.000 εμβολιασμούς, προχωράμε. Θα πρέπει μέχρι τέλος Σεπτεμβρίου να πετύχουμε το στόχο μας, να ανοίξουν τα σχολεία μας, χωρίς προβλήματα», ανέφερε σχετικά με τους εμβολιασμούς.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter