Χάρηκε για τη δολοφονία Σουλεΐμανί ο Μπάμπης Παπαδημητρίου – Το σχόλιο ΣΥΡΙΖΑ

Χάρηκε για τη δολοφονία Σουλεΐμανί ο Μπάμπης Παπαδημητρίου – Το σχόλιο ΣΥΡΙΖΑ

Τις δηλώσεις του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Μπάμπη Παπαδημητρίου σχετικά με την εκτέλεση του Ιρανού στρατηγού Σουλεϊμανί με εντολή Τραμπ σχολιάζει ο ΣΥΡΙΖΑ.

 Μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσε το γραφείο Τύπου του κόμματος, η Κουμουνδούρου καλεί τον πρωθυπουργό να πάρει θέση και αναφέρει:

«Οι δηλώσεις του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Μπάμπη Παπαδημητρίου, σχετικά με την εκτέλεση του Ιρανού στρατηγού Σουλεϊμανί είναι επικίνδυνες. Είναι τουλάχιστον αδιανόητο να επιχαίρει δημοσίως Έλληνας βουλευτής για την εκτέλεση κρατικού αξιωματούχου θέτοντας υπό αμφισβήτηση τη διεθνή εικόνα και το ρόλο της χώρας στην περιοχή.

Ο πρωθυπουργός και αρχηγός της Ν.Δ., Κυριάκος Μητσοτάκης- ο οποίος αποτελεί τον μόνο ευρωπαίο ηγέτη που επιδοκίμασε την εκτέλεση Σουλεϊμανί – οφείλει άμεσα να αποδοκιμάσει τις δηλώσεις του βουλευτή του κόμματός του. Σε διαφορετική περίπτωση, η συγκεκριμένη δήλωση εκφράζει την εξωτερική πολιτική της κυβέρνησής του και το ύφος με το οποίο εκφράζεται σε τόσο λεπτά θέματα».

Συγκεκριμένα σε τηλεοπτική εκπομπή της ΕΡΤ1 ο Μπάμπης Παπαδημητρίου εξέφρασε τη χαρά του για τη δολοφονία του Ιρανού στρατηγού Σολεϊμανί.. Κατά την αντιπαράθεση του με τον πρώην αν. υπουργό Εθνικής Άμυνας, Πάνο Ρήγα για τα θέματα της εξωτερικής πολιτικής, ο βουλευτής της ΝΔ απηύθυνε το εξής ερώτημα: «Δεν χαρήκατε καθόλου, πάντως, που έφαγε τη μπόμπα ο Σολεϊμάνί;».

Ο Π. Ρήγας αντέδρασε έντονα σημειώνοντας πως είναι απαράδεκτο να επικροτούνται δολοφονίες κρατικών αξιωματούχων. Αμέσως μετά, ο Μπάμπης Παπαδημητρίου επανέλαβε την… ευαρέσκεια του για τη δολοφονία του Ιρανού στρατηγού από τον στρατό των ΗΠΑ, λέγοντας: «Καλά κι εγώ δεν είπα ότι είμαι υπέρ, αλλά είπα ότι κάπου μέσα μου μπορεί να το χάρηκα»!

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter