Χάρης Θεοχάρης: Πολύ σημαντική για την Ελλάδα η απόφαση του Eurogroup

Χάρης Θεοχάρης: Πολύ σημαντική για την Ελλάδα η απόφαση του Eurogroup

Η απόφαση του Eurogroup για το ελληνικό χρέος είναι πολύ σημαντική για τη χώρα μας. Σε ό,τι αφορά στο ονοματολογικό της ΠΓΔΜ η μη λύση δεν αποτελεί, σε καμιά περίπτωση, θετική εξέλιξη για τα εθνικά μας συμφέροντα, η κριτική από τον κ. Μητσοτάκη και την κ. Γεννηματά γίνεται με όρους πολιτικούς και όχι εθνικούς: αυτά τονίζει ο ανεξάρτητος βουλευτής Χάρης Θεοχάρης, ο οποίος μιλάει για ένα νέο είδος πατριωτισμού, σε συνέντευξή του στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Για τις εξελίξεις στον χώρο της κεντροαριστεράς σημειώνει πως δείχνουν μάλλον προδιαγεγραμμένες προς ένα πολιτικό διαζύγιο, και για το Κίνημα Αλλαγής υπογραμμίζει πως «το πλέον δυσάρεστο είναι ότι δεν έχει καταφέρει ακόμη να βρει το βηματισμό του και συνεπώς να δικαιώσει τους 212.000 ανθρώπους, που το τίμησαν συμμετέχοντας στην εσωκομματική εκλογική διαδικασία».

Ο κ. Θεοχάρης φαίνεται πως δεν έχει αποφασίσει ακόμα τι θα κάνει ενόψει των επόμενων εκλογών και αν θα προχωρήσει σε κάποια συνεργασία. Λέει, ωστόσο,  ότι οι πολιτικές προτάσεις είναι η δεξιά και η αριστερή και στον μεσαίο χώρο δεν υπάρχει κάτι πιστευτό. Χαρακτηρίζει αναγκαία περισσότερο από ποτέ μια τρίτη πολιτική πρόταση και πως χρειάζεται ένα ευρωπαϊκό φιλελεύθερο κόμμα.

Οσο για τις περιπτώσεις που ψηφίζει προτάσεις της κυβέρνησης δηλώνει ότι αυτό δεν σημαίνει πολιτική συμφωνία με την κυβέρνηση, αλλά συμφωνία με τους πολίτες.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter