Χάρης Θεοχάρης: Selfie με Μπάτλερ και ρουσφέτια σε βιομήχανους

Χάρης Θεοχάρης: Selfie με Μπάτλερ και ρουσφέτια σε βιομήχανους

Μπορεί οι επίσημοι φορείς και το επίσημο κράτος να απευθύνουν συστάσεις στον κόσμο να αποφεύγει τις κοινωνικές εκδηλώσεις και τις συναθροίσεις σε κλειστούς χώρους αλλά οι υπουργοί της κυβέρνησης δεν καταλαβαίνουν απ’ αυτά.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα ο υπουργός Τουρισμού Χάρης Θεοχάρης, ο οποίος είπε να δώσει το καλό παράδειγμα και μόλις την περασμένη Τετάρτη όχι μόνο βρέθηκε στο μπαρRock N’ Roll στο Κολωνάκι αλλά φρόντισε να φωτογραφηθεί περιχαρής με τον ηθοποιό Τζέραρντ Μπάτλερ, ο οποίος βρίσκεται στη χώρα μας προκειμένου να δώσει το παρών στην Τελετή Υποδοχής της Ολυμπιακής Φλόγας.


Προσέλαβαν τον Λούλη, προσέλαβαν και τη γυναίκα του!

Άλλωστε ο κ. Θεοχάρης δεν χαμπαριάζει από κορονοϊους και πολιτικό κόστος.

Είναι ο ίδιος άνθρωπος που προσέλαβε στο υπουργείο του για γενικό γραμματέα τον πρώην αλευροβιομήχανο Κώστας Λούλη και προ ημερών βόλεψε και τη σύζυγό του κ. Λούλη, Τζελέπογλου Ελένη.

Για την ακρίβεια με την με αριθμό 19125/24.10.2019 απόφαση του Υπουργού Τουρισμού, η Τζελέπογλου Ελένη του Σοφοκλή διορίστηκε από τις 10.9.2019, σε θέση μετακλητής υπαλλήλου, κατηγορίας ΔΕ και με ΜΚ 11, δηλαδή βασικό μισθό 1458 ευρώ, στο Ιδιαίτερο Γραφείο του Υπουργού Τουρισμού Χάρη Θεοχάρη. (ΦΕΚ 922/Υ.Ο.Δ.Δ./4.11.2019).

Και μια που το έφερε ο λόγος στο συγκεκριμένο ΦΕΚ φαίνεται και η πρόσληψη στο υπουργείο μιας ακόμη υποψήφιας που δεν κατάφερε να εκλεγεί αλλά βολεύτηκε στον κρατικό μηχανισμό. Πρόκειται για την κα. Δέσποινα Πρίνια του Ιωάννη, υποψήφιας Βουλεύτριας με τη Νέα Δημοκρατία στις τελευταίες εκλογές στο νομό Κυκλάδων η οποία δεν κατάφερε να εκλεγεί καταλαμβάνοντας την τελευταία θέση μεταξύ των συνυποψηφίων της με μόλις 1.729 σταυρούς. Αυτό φυσικά δεν εμπόδισε τον υπουργό να την προσλάβει στο Ιδιαίτερο Γραφείο του κ. Λούλη. 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter