Χάρι Κέιν: «Πέντε χρόνια κάνουμε τα ίδια λάθη»

Χάρι Κέιν: «Πέντε χρόνια κάνουμε τα ίδια λάθη»

Ο Ολυμπιακός έφερε χθες (18/9) τα πάνω κάτω στον αγώνα του με την Τότεναμ κι αυτό ήταν κάτι που δεν άρεσε σε κανένα στην αγγλική ομάδα, πόσο μάλλον στον πρώτο σκόρερ της, τον Χάρι Κέιν, που δεν δίστασε μετά το ματς να πει τα πράγματα με το όνομα τους.

«Δεν είμαστε ούτε νέοι πια, ούτε παιδιά με απειρία. Έχουμε παίξει μεγάλα ματς σε συλλογικό επίπεδο αλλά και σε αυτό των εθνικών ομάδων και πρέπει να βρούμε τρόπο να βελτιωθούμε. Είναι το μόνο που μπορούμε να κάνουμε» είπε ο διεθνή Aγγλος σέντερ φορ και πρόσθεσε: «Μπορεί να καταλάβει εύκολα κάποιος για ποιον λόγο είναι εκνευρισμένος ο προπονητής μας. Δουλεύουμε με τον Ποτσετίνο πέντε χρόνια και ακόμα κάνουμε τα ίδια λάθη όπως και τον πρώτο χρόνο συνεργασίας μας»

Να σημειωθεί πάντως ότι η μεγάλη ανατροπή που σημείωσε ο Ολυμπιακός επί των «πετεινών», δεν ήταν η πρώτη που υπέστη η λονδρέζικη ομάδα. Είχε προηγηθεί στις 14/9/2014 η Βέρντερ Βρέμης που ανέτρεψε σκορ προβάδισμα της Τότεναμ με δυο γκολ. Τότε η αγγλική ομάδα είχε προηγηθεί στη Βρέμη 0-2 με γκολ των Πάσανεν στο 12′ (αυτογκόλ) και Κράουτς στο 18′, αλλά οι Ούγκο Αλμέιδα (πρώην άσος της ΑΕΚ) και Μάρκο Μάριν (πρώην άσος του Ολυμπιακού) είχαν φέρει το ματς στα ίσα (2-2), εξασφαλίζοντας σε ένα πολύ σημαντικό βαθμό στη γερμανική ομάδα την πρόκριση της στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter