«Χαριεντισμοί» Οικονόμου-Πορτοσάλτε: Στη Β. Ελλάδα υπάρχει κόσμος που θαυμάζει τον Πούτιν (Video)

«Χαριεντισμοί» Οικονόμου-Πορτοσάλτε: Στη Β. Ελλάδα υπάρχει κόσμος που θαυμάζει τον Πούτιν (Video)

Βασιλικότεροι του ΝΑΤΟ εμφανίστηκαν στο πρωινάδικο του ΣΚΑΪ οι δημοσιογράφοι Δημήτρης Οικονόμου και Άρης Πορτοσάλτε αφού τους έδωσε πάσα ο Μανόλης Καψής.

Και για τους τρεις σωματοφύλακες της «δυτικής ορθότητας» και του αλάθητου του δυτικού πάπα ο πολίτης δεν μπορεί να έχει άποψη, λάθος ή ορθή…

Έτσι ο Μανόλης Καψής εμφανίστηκε μάλλον καταπιεσμένος αφού στην Ελλάδα του «Είμαστε Δύση» του Κυριάκου Μητσοτάκη είδε ότι «στην Ελλάδα έχουμε και ένα αντι-Δυτικό ρεύμα το οποίο μας δυσκολεύει…»

Άγνωστο βέβαια σε τι δυσκολεύεται και με ποιους μαζί δυσκολεύεται ο Μανόλης Καψής. Θα μας μείνει αναπάντητο αλλά ήρθε να προσθέσει ο Δημήτρης Οικονόμου πως έχουμε «και κόμματα φιλορωσικά» (προφανώς το να αμφισβητείς κάτι σε κάνει φιλορώσο).

Προφανώς και για τη Δημοκρατία «τους» είναι ανεκτά μόνον τα κόμματα που συμφωνούν μαζί τους.

«Υπάρχει κόσμος που θαυμάζει τον Πούτιν», αναφώνησε πάλι ο θεματοφύλακας,  Μανόλης Καψής.

«Ειδικά στην Βόρεια Ελλάδα παιδιά, αυτό που λέμε τώρα είναι πολύ ενισχυμένο. Ειδικά στη Βόρεια Ελλάδα, το φιλορωσικό… και για άλλους λόγους», ανέφερε με προβληματισμό και αφήνοντας υπονοούμενα ο Δημήτρης Οικονόμου.

«Πέφτει και “μεροκάματο” πολύ εκεί τώρα, μην ανοίξουμε άλλες ιστορίες… », είπε ο γνωστός σε όλους πλέον Άρης Πορτοσάλτε και αναρωτιέται κανείς αν πρόκειται για στοχοποίηση, ρατσισμό ή απλά η Δημοκρατία της μίας και μόνον άποψης που ονειρεύονται!

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter