Χαριλάου Τρικούπη: «γελοιότητες» Βενιζέλου τα περί ουράς του ΣΥΡΙΖΑ!

Χαριλάου Τρικούπη: «γελοιότητες» Βενιζέλου τα περί ουράς του ΣΥΡΙΖΑ!

Καθαρά προσωπική απόφαση της προέδρου του ΚΙΝΑΛ, Φώφης Γεννηματά, χαρακτηρίζουν πηγές της Χαριλάου Τρικούπη την τοποθέτηση του Γιώργου Καμίνη στη θέση του επικεφαλής του ψηφοδελτίου επικρατείας του κόμματος, εξηγώντας ότι η απόφαση αυτή ελήφθη με βάση την ανάγκη διεύρυνσης του ΚΙΝΑΛ, που σηματοδοτείται με την παρουσία του Γιώργου Καμίνη.

Για τον ίδιο λόγο, εξάλλου, σύμφωνα με πληροφορίες, τη δεύτερη θέση στο επικρατείας του κόμματος θα καταλάβει ο Θεόδωρος Μαργαρίτης, που προέρχεται από τη ΔΗΜΑΡ.

Σε ό,τι αφορά την σκληρή ανακοίνωση του Ευάγγελου Βενιζέλου, η Χαριλάου Τρικούπη διαμηνύει ότι ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – στον οποίο η κυρία Γεννηματά εξήγησε το σκεπτικό με βάση το οποίο επέλεξε τον Γιώργο Καμίνη – θα μπορούσε να ενισχύσει το ΚΙΝΑΛ με άλλους τρόπους. Επιπλέον, για τα όσα είπε ο κ. Βενιζέλος στην ανακοίνωσή του και κυρίως για το γεγονός ότι αποκάλεσε το ΚΙΝΑΛ «ουρά του ΣΥΡΙΖΑ», κορυφαίο στέλεχος του κόμματος τα χαρακτήρισε ως «γελοιότητες»!

Πρόθεση της Φώφης Γεννηματά, σχολίαζε η ίδια πηγή στο documentonews.gr, είναι με αυτές τις κινήσεις της να αναδείξει τον ευρύτερο χαρακτήρα που έχει το ΚΙΝΑΛ ως πολιτικός φορέας, κάτι που σηματοδοτείται με τις παρουσίες Καμίνη και Μαργαρίτη στις δύο πρώτες θέσεις τού επικρατείας.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter