Χάρης Δούκας κατά Κώστα Μπακογιάννη: Μοιράζει ψηφοδέλτια μέσω υπηρεσιών του Δήμου Αθηναίων!

Χάρης Δούκας κατά Κώστα Μπακογιάννη: Μοιράζει ψηφοδέλτια μέσω υπηρεσιών του Δήμου Αθηναίων!

Σε δημόσια καταγγελία κατά της δημοτικής Αρχής του Κώστα Μπακογιάννη για αθέμιτες πρακτικές, ενόψει των αυτοδιοκητικών εκλογών,   προχώρησε  ο υποψήφιος δήμαρχος και καθηγητής του ΕΜΠ  Χάρης  Δούκας. Σύμφωνα με όσα αναφέρει σε ανάρτηση του στο Facebook,  αντιδήμαρχοι του δήμου Αθηναίων έχουν μετατρέψει τις δημοτικές υπηρεσίες σε εκλογικό κέντρο,  χρησιμοποιώντας το ανθρώπινο δυναμικό τους, για να διακινεί εκλογικό υλικό και να σταυρώνει ψηφοδέλτια.

Στην ανάρτησή του,  ο Χάρης Δούκας, υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων με  την “Αθήνα Τώρα” (παράταξη που στηρίζει το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ στο δήμο Αθηναίων) αναφέρει τα εξής:

«Κατά παράβαση του νόμου, η δημοτική αρχή του κ. Κώστα Μπακογιάννη χρησιμοποιεί ανενδοίαστα τους εργαζόμενους και τις υποδομές του Δήμου για τις εκλογικές της ανάγκες.

 

Κατά τις επισκέψεις μας, διαπιστώσαμε ότι αντιδήμαρχοι έχουν μετατρέψει τις δημοτικές υπηρεσίες σε εκλογικό κέντρο, χρησιμοποιώντας το ανθρώπινο δυναμικό τους, για να διακινεί και να σταυρώνει ψηφοδέλτια.

Η έκταση αυτής της πρακτικής είναι τέτοια που δεν μου αφήνει κανένα περιθώριο, παρά να προβώ σε δημόσια καταγγελία. Την ώρα που οι υπηρεσίες του Δήμου έπρεπε να δίνουν τη μάχη του καθήκοντος και της καθημερινότητας για τους πολίτες της Αθήνας, υποχρεώνονται να εμπλακούν στην προεκλογική εκστρατεία του κ. Μπακογιάννη.

Καλώ τον κ. Μπακογιάννη να σταματήσει αμέσως αυτή την παράνομη και αθέμιτη πρακτική και να επιδείξει πολιτικό πολιτισμό, σεβασμό προς τους Αθηναίους πολίτες και τους εργαζόμενους του Δήμου. Είναι θέμα ήθους, αρχών και Δημοκρατίας» .

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter