Χάρης Τζωρτζάκης: Όσοι στήριξαν τη Μενδώνη ανταμείφθηκαν με χρήματα και επιδοτήσεις (Video)

Χάρης Τζωρτζάκης: Όσοι στήριξαν τη Μενδώνη ανταμείφθηκαν με χρήματα και επιδοτήσεις (Video)
Φωτογραφία: Facebook

Στη νέα διαδικτυακή εκπομπή «Out of the Box» που προβάλλεται στο κανάλι του Youtube του Κουτιού της Πανδώρας μίλησε ο Χάρης Τζωρτζάκης και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο άσχημο ρόλο που έπαιξε η Λίνα Μενδώνη, σχετικά, με τις επιδοτήσεις που έδωσε το Υπουργείο Πολιτισμού.

Ο ηθοποιός μαζί με τους παρουσιαστές Γιώργο Μπαϊράμογλου, Κωνσταντίνο Μαρκέτο και Θάνο Νασόπουλο αναφέρθηκε στο «πάρτι» που στήθηκε στην πλάτη των εργαζομένων στο χώρο του πολιτισμού με ξεκάθαρες αναφορές στις πελατειακές και ψηφοθηρικές σχέσεις του Μητσοτάκη και της Μενδώνη.

Ακολουθεί απόσπασμα από τη συνέντευξη:

«Έχει τεθεί το ακόμα μεγαλύτερο ζήτημα που είναι να φύγει αυτή η κυβέρνηση. Πλέον και να φύγει και να παραιτηθεί η υπουργός δεν αλλάζει τίποτα. Ήταν ένα αίτημα που ήταν άμεσο. Βλέπουμε ότι στηρίχτηκε γιατί εκφράζει την κεντρική πολιτική της κυβέρνησης. Εκφράζει μια επιλογή που λέει ότι “αυτό που θέλουμε είναι να προωθήσουμε τους δικούς μας ανθρώπους” οι οποίοι πουλάνε μια αρχαιολαγνεία, η οποία καπηλεύεται την ιστορία αυτού του τόπου, ως brand name της Νέας Δημοκρατίας. Γιατί αυτό συνέβη στον Πολιτισμό».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter