Χαριτοδιπλωμένος: Το «Lost in the Night» το έγραψα μετά από ερωτική απογοήτευση στις Σπέτσες (Video)

Χαριτοδιπλωμένος: Το «Lost in the Night» το έγραψα μετά από ερωτική απογοήτευση στις Σπέτσες (Video)

Καλεσμένος στην εκπομπή «Στούντιο 4» βρέθηκε το απόγευμα της Τετάρτης (21/02), o Κώστας Χαριτοδιπλωμένος και μίλησε, μεταξύ άλλων, για την ιστορία πίσω από την επιτυχία «Lost in the Night» αλλά και το come-back του στο τραγούδι.

Ο τραγουδιστής μετά από δέκα χρόνια αποχής εμφανίστηκε στη μουσική σκηνή «Κύτταρο» μαζί με τον Κώστα Μπίγαλη και την Πωλίνα. Πολλά μπορεί να έχουν αλλάξει από τότε που τραγουδούσε το «Ναι» ντουέτο με την Άντζελα Δημητρίου όχι όμως η αγάπη του κόσμου στο πρόσωπο του.

Όσον αφορά την ιστορία πίσω από την ιστορία του «Lost in the Night» ο τραγουδιστής αποκάλυψε πως όλα έγιναν για μια γυναίκα.

«Το “Lost in the Night” γεννήθηκε μετά από ερωτική απογοήτευση. Εγώ έφταιγα γιατί εγώ τα κάνω πάντα… μην πω τη λέξη. Τότε με την κοπέλα μου είχαμε χωρίσει. Είχα πάει εγώ στις Σπέτσες, στο καρνάγιο, στο παλιό λιμάνι, σε μια ντίσκο. Ήμουν αν θυμάμαι καλά 28 ετών. Όπως περπατούσα μου ήρθε το “Lost in the night”. Πώς μου ήρθε; Πάω γρήγορα σπίτι, παίρνω ένα κασσετοφωνάκι και μπαπ το έβγαλα όλο το τραγούδι.

Μόλις το άκουσαν στην εταιρεία ενθουσιάστηκαν. Αυτό θα το βγάλουμε και maxi single. Πούλησε πάρα πολύ, τότε βέβαια δεν ήταν εύκολο να μετρήσεις τις πωλήσεις και στο εξωτερικό. Έγινε Νο1 σε Ισπανία, Πορτογαλία, μπήκε στα τσαρτς στην Αγγλία, στη Γαλλία, πήγε σε πολλές χώρες» πρόσθεσε.

Μάλιστα, ο Κώστας Χαριτοδιπλωμένος αποκάλυψε και μια προσωπική ιστορία του με αυτό το τραγούδι. Όπως είπε, είχε πάει βόλτα με μια κοπέλα, με το Autobianchi που είχε τότε. Κάποια στιγμή στο ράδιο παίζει το «Lost in the Night» και η κοπέλα ενθουσιάστηκε, καθώς είπε ότι ήταν το αγαπημένο της.

Εκείνος της είπε πως το τραγούδι το έγραψε ο ίδιος, ωστόσο, δεν τον πίστεψε και του απάντησε:

«Μα καλά, δεν βρήκες κανέναν πιο έξυπνο τρόπο να με φλερτάρεις;». Τελικά, η κοπέλα πείστηκε, όταν ο τραγουδιστής έβγαλε από το πορτ μπαγκάζ κάποια maxi single που του είχε δώσει η εταιρεία και της χάρισε ένα από αυτά.

 

Διαβάστε επίσης:

Σαπουντζάκη: «Με λένε Ζωζώ, δηλαδή δύο φορές ζω – Ντροπή τους»

Βασίλης Παπακωνσταντίνου: «Παραλίγο να φάω… πόρτα σε συναυλία μου στα Γιάννενα» (Video)

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter