Χαρίτσης: Ανατριχιαστική η δήλωση του Αδ. Γεωργιάδη περί «προσπάθειας αλλοίωσης πληθυσμού»

Χαρίτσης: Ανατριχιαστική η δήλωση του Αδ. Γεωργιάδη περί «προσπάθειας αλλοίωσης πληθυσμού»

Με αφορμή το σημερινό κατάπτυστο σχόλιο του Άδωνι Γεωργιάδη σε τηλεοπτική εκπομπή περί «προσπάθειας αλλοίωσης του πληθυσμού» κι ενώ βρισκόταν σε εξέλιξη ναυάγιο με άγνωστο αριθμό προσφύγων κοντά στους Παξούς, ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Χαρίτσης έκανε λόγο για “αντατριχιαστική δήλωση” που είναι “ρατσιστική, ανιστόρητη, αλλά και εξαιρετικά επικίνδυνη”.

Ακολουθεί ολόκληρη η δήλωση εκπροσώπου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Χαρίτση

«Η ανατριχιαστική δήλωση του υπουργού Ανάπτυξης, Αδ. Γεωργιάδη, περί προσπάθειας “αλλοίωσης του πληθυσμού”, κατά τη στιγμή μάλιστα που εξελίσσεται επιχείρηση διάσωσης προσφύγων στο Αιγαίο, είναι ρατσιστική, ανιστόρητη, αλλά και εξαιρετικά επικίνδυνη. Ο κ. Γεωργιάδης αποκαλύπτει τη βαθιά απαξίωσή του για την ανθρώπινη ζωή.

Είναι, όμως, ο κ. Μητσοτάκης αυτός που οφείλει επιτέλους να πάρει θέση: συμφωνεί με τη συγκεκριμένη δήλωση του υπουργού του και αντιπροέδρου της Νέας Δημοκρατίας; Ως πότε θα βλέπουμε τους εγχώριους Όρμπαν στα υπουργικά έδρανα; Και πάνω από όλα: Πρέπει να σώζονται οι πρόσφυγες στο Αιγαίο ή πολιτική της κυβέρνησής του είναι να τους αφήνει να πνίγονται;»

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter