Χαρίτσης: «Κάλλιο αργά, παρά ποτέ για τη ΝΔ»

Χαρίτσης: «Κάλλιο αργά, παρά ποτέ για τη ΝΔ»

Σχόλιο με αιχμές από τον εκπρόσωπο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Χαρίτση, κατά της ΝΔ, έπειτα από την ανακοίνωση του υπουργείου Εξωτερικών για την είσοδο της Βόρειας Μακεδονίας στο ΝΑΤΟ.

«Συγχαίρουμε τη Δημοκρατία της Βόρειας Μακεδονίας για την ένταξή της στο ΝΑΤΟ ως το 30ο μέλος της Συμμαχίας. Καλωσορίζουμε τους γείτονές μας στην οικογένεια του NATO και προσβλέπουμε στην εποικοδομητική μας συνεργασία στο πλαίσιο της Συμμαχίας», ανέφερε η ανακοίνωση του υπουργείου Εξωτερικών μετά την επίσημη είσοδο της γειτονικής χώρας στη Συμμαχία, αποδεικνύοντας με κάθε επισημότητα την πλήρη… μεταστροφή της κυβέρνησης στο θέμα της Βορείου Μακεδονίας.

Δεν έχει περάσει άλλωστε και πολύς καιρός από την εποχή όπου η ΝΔ ως αντιπολίτευση (αλλά και προεκλογικά) δεν ήθελε ούτε να… ακούει για τη Συμφωνία των Πρεσπών, που είχε χαρακτηριστεί μέχρι και… προδοτική.

Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Χαρίτσης, ορμώμενος από την ανακοίνωση του ελληνικού υπουργείου Εξωτερικών, σημείωσε τα εξής σε ανάρτησή του: «Κάλλιο αργά, παρα ποτε. Καλωσορίζουμε την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας στο μέτωπο της λογικής και του πατριωτικού συμφέροντος που χάραξε η συμφωνία των Πρεσπών. Ειναι θετικό ότι έστω και τώρα παραδέχεται πως κορόιδευε όλη την Ελλάδα όταν υποδαύλιζε το μίσος και τον εθνικό διχασμό για μικροκομματικά συμφέροντα. Στη σημερινή κρίσιμη συγκυρία των γεωπολιτικών ανακατατάξεων και της όξυνσης της τουρκικής προκλητικότητας είναι πια σαφές ότι η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ διασφάλισε τα εθνικά μας συμφέροντα στο Βορρά και εγγυήθηκε τη σταθερότητα στα Βαλκάνια».

https://www.facebook.com/acharitsis/posts/635333687254396

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter