Χαρίτσης: Ο κ. Πέτσας αντί να ζητήσει συγγνώμη καταφεύγει στο ψέμα

Χαρίτσης: Ο κ. Πέτσας αντί να ζητήσει συγγνώμη καταφεύγει στο ψέμα

Σκληρή απάντηση στον κυβερνητικό εκπρόσωπο, έδωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Χαρίτσης σχολιάζοντας την απάντηση του Στέλιου Πέτσα στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα σχετικά με την αστυνομική βία. 

«Η κυβέρνηση Μητσοτάκη τελικά παράγει περισσότερη πολιτική χυδαιότητα από όση μπορεί να καταναλώσει ακόμη και η ακροδεξιά πτέρυγά της», επισήμανε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Χαρίτσης.

«Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, αντί να ζητήσει συγνώμη από τον κ. Ινδαρέ, την οικογένειά του και την ελληνική κοινωνία, καταφεύγει στο ψέμα και τον διχασμό. Η κυβέρνηση Μητσοτάκη τελικά παράγει περισσότερη πολιτική χυδαιότητα από όση μπορεί να καταναλώσει ακόμη και η ακροδεξιά πτέρυγά της», ανέφερε ο κ. Χαρίτσης.

Σημειώνεται πως ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας, ο οποίος ούτε στην περίπτωση Διαματάρη έβλεπε πρόβλημα απαντά στα σοβαρά ερωτήματα του Αλέξη Τσίπρα με ατάκες πεζοδρομίου και ανυπαρξία επιχειρημάτων.

Αντί απάντηση ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας έθεσε ερωτήματα για την υποτιθέμενη έλλειψη πολιτική βούλησης του ΣΥΡΙΖΑ όσον αφορά τη δράση των κουκουλοφόρων, αντιεξουσιαστών και ό,τι άλλο περιλαμβάνει η ατζέντα Σαμαρά – Βορίδη – Γεωργιάδη.

Διαβάστε επίσης: Με ακροδεξιά «προεκλογική» ρητορική απαντά η κυβέρνηση στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ για την αστυνομική βία

https://www.facebook.com/acharitsis/videos/564676564097471/?__xts__%5B0%5D=68.ARA8QFXQKuIbbemLS0zdRjiFRT_RevACa_QZDO5W8NyXKl6B5qgJJLSTaYrcSq30p0DmKlp0IWMjDdlp3-wGGn51qSaAQ3XpD4TR4Sjnf6who0LnU7lrRn7PHRsA0KXUo0EDMdIkyqg7ATaadODHkyC5Df1vhAjRqSgMi7Tt5zWFbCt-PsDPC7BTRdxzNkI3Ecz8NTDDm9lXtu_BXBTCd1G49Ltdu6Fgnv8jAI-zWQZcLgf6wxgqhOjk42cJxcEZZxN19cVYbBO3qE0P-bT1uPAYOln4Cdicn17NCTB49PAT5eY5QjJdmq74YEOxhl0WcUon0GoYbxakv8trlaYSVXA7wGEDs0XMkPc&__tn__=-R

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter