Ξαρχάκος για Τσίπρα: Πρώτη φορά ένας πρωθυπουργός δείχνει την ευαισθησία να ασχοληθεί με την ΑΕΠΙ

Ξαρχάκος για Τσίπρα: Πρώτη φορά ένας πρωθυπουργός δείχνει την ευαισθησία να ασχοληθεί με την ΑΕΠΙ

Την_x000D_
προσωπική παρέμβαση του πρωθυπουργού προκειμένου να τερματιστεί “η_x000D_
απίστευτη εκμετάλλευση των Ελλήνων δημιουργών” και να εξυγιανθεί η ΑΕΠΙ,_x000D_
ζητά ο Σταύρος Ξαρχάκος με ανάρτησή του στο Facebook. 

Ο Έλληνας συνθέτης και πρώην ευρωβουλευτής της ΝΔ, αναγνωρίζει στον Αλ. Τσίπρα πως μέχρι στιγμής έχει κινηθεί με “ευαισθησία” και “αποφασιστικότητα” για το συγκεκριμένο ζήτημα, δηλώνει πως περιμένει την υλοποίηση των αποφάσεών του και τον ευχαριστεί διότι είναι η πρώτη φορά που ένας πρωθυπουργός δείχνει την ευαισθησία να ασχοληθεί με το θέμα.

Η ανάρτηση του κ. Ξαρχάκου έχει ως εξής:

«Αγαπητέ Πρωθυπουργέ,

Πρόσφατα απευθύνθηκα δημοσίως προς εσένα και έκανα έκκληση για την προσωπική σου παρέμβαση για την επίλυση του θέματος της ΑΕΠΙ. Δεν είναι η πρώτη φορά που απευθύνομαι όλα αυτά τα χρόνια σε κορυφαίους πολιτειακούς παράγοντες (πρωθυπουργούς και υπουργούς πολιτισμού) ζητώντας την παρέμβασή τους για την εξυγίανση και κάθαρση της ΑΕΠΙ ώστε να σταματήσει η απίστευτη εκμετάλλευση των Ελλήνων δημιουργών.

Είναι η πρώτη φορά που ένας πρωθυπουργός δείχνει την ευαισθησία να ασχοληθεί με το θέμα αυτό και την αποφασιστικότητα να το επιλύσει. Και προσωπικά αισθάνομαι την ανάγκη να σε ευχαριστήσω γι αυτό, περιμένοντας την υλοποίηση των αποφάσεών σου.

Με εκτίμηση,

Σταύρος Ξαρχάκος».

https://www.facebook.com/StavrosXarchakosofficial/posts/1076861602459407

Υπενθυμίζεται ότι σε χθεσινή ανακοίνωση του γραφείου τύπου του πρωθυπουργού αναφέρεται ότι ορίζεται άμεσα προσωρινός επίτροπος για την άσκηση ελέγχου στην ΑΕΠΙ, ενώ κατατίθεται άμεσα στη Βουλή και νόμος για την προστασία των πνευματικών δικαιωμάτων.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter