Χάσι: «Ο Ολυμπιακός θα κάνει τις σωστές επιλογές»

Χάσι: «Ο Ολυμπιακός θα κάνει τις σωστές επιλογές»

O Μπέσνικ Χάσι, όπως ήταν φυσικό, δεν έμεινε ικανοποιημένος από την εικόνα του Ολυμπιακού στο φιλικό με τον Πανιώνιο και αναφέρθηκε στα μεταγραφικά ζητήματα της ομάδας, τονίζοντας ότι οι «ερυθρόλευκοι» περιμένουν για να κάνουν τις σωστές επιλογές.

Συνοπτικά οι δηλώσεις του Αλβανού τεχνικού: «Δεν είμαι ικανοποιημένος από την σημερινή εμφάνιση. Είχαμε πολλά προβλήματα στα τελειώματα των φάσεων. Είχε και πολλή ζέστη σήμερα, αλλά αυτό σε καμία περίπτωση δεν αποτελεί δικαιολογία. Όσον αφορά το δεύτερο ημίχρονο στο τέλος κάναμε πολλές αλλαγές για να δώσουμε χρόνο συμμετοχής σε όλους, ώστε να δούμε παίκτες όπως ο Ομάρ, Ελιουνούσι, Ανσαριφάρντ και άλλοι».

Για τις μεταγραφές «Περιμένουμε, δεν είμαστε νευρικοί, καθώς ξέρουμε τι θέλουμε και δεν θα πάρουμε απλά παίκτη για να τον πάρουμε. Όλοι νομίζουν πως δεν έχουμε χρόνο, αλλά προτιμάμε να περιμένουμε για να κάνουμε τις σωστές επιλογές».

Για την απόκτηση του Ταχτσίδη: «Είμαι ικανοποιημένος με την συγκεκριμένη μεταγραφή. Είναι ένας Έλληνας διεθνής και θα μας βοηθήσει».

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter