Χατ τρικ ο Ελ Αραμπί, 4-0 ο ΟΣΦΠ την Λαμία

Χατ τρικ ο Ελ Αραμπί, 4-0 ο ΟΣΦΠ την Λαμία

Ο Ολυμπιακός πέρασε με σαρωτικό τρόπο από την Λαμία, την οποία διέλυσε με 4-0 και παρέμεινε μόνος πρώτος, χάρη σε χατ τρικ του Ελ Αραμπί, ο οποίος είναι σε εξαιρετική κατάσταση.

Oι ερυθρόλευκοι μπήκαν στο ματς με σκοπό να προηγηθούν από νωρίς, πιέζοντας την Λαμία. Ο Μπα στο 33’ είχε δοκάρι, ενώ το… γόρδιο δεσμό έλυσε στο 40΄ ο Ελ Αραμπί, εκμεταλλευόμενος την σέντρα του Βαλμπουενά. 

Στο 51΄ ο Ελ Αραμπί χτύπησε ξανά. Ο Βάντερσον έκανε το λάθος και ο Μαροκινός φορ ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 2-0. Στο 70΄ ο Πλιάτσικας υπέπεσε σε πέναλτι και αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Την εσχάτη των ποινών εκτέλεσε εύστοχα ο Βαλμπουενά για το 3-0. Στο 81΄ ο Ελ Αραμπί χτύπησε ξανά, πετυχαίνοντας το 4-0, για να κάνει και χατ τρικ. Η Λαμία στο 89’ είχε δοκάρι με τον Ρόμανιτς.

ΛΑΜΙΑ: Θεοδωρόπουλος, Βάντερσον, Βύντρα, Αντέτζο, Πλιάτσικας, Ρόμανιτς, Δημούτσος, Μπαχανάκ (87′ Βλαχομήτρος), Ντελ Πίνο (77′ Μπουλούλης), Βασιλόγιαννης (72′ Σάλιακας) και Καραμάνος.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Σα, Τσιμίκας, Σεμέδο, Καμαρά, Μπουχαλάκης, Μπενζιά (64′ λ.τρ. Λοβέρα), Μασούρας, Μπα, Βαλμπουενά (77′ Γκερέρο), Γκασπάρ και Ελ Αραμπί (85′ Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος).

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter