Χατζηδάκης: Επιτρέπεται η ποδηλατάδα και το motocross στην Πάρνηθα από τον πρωθυπουργό

Χατζηδάκης: Επιτρέπεται η ποδηλατάδα και το motocross στην Πάρνηθα από τον πρωθυπουργό

«Ο κ. Μητσοτάκης έκανε κάτι το οποίο επιτρέπεται» είπε στη Βουλή ο Κωστής Χατζηδάκης, απαντώντας στην σφοδρή κριτική του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης για την ποδηλατάδα, το motocross και τις φωτογραφίες που αποδεικνύουν την παραβίαση των μέτρων προστασίας από τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Συμβατή με τη ρητορική της κυβέρνησης περί τήρησης των μέτρων θεωρεί τη συμπεριφορά του πρωθυπουργού στην Πάρνηθα, η οποία προκάλεσε λαϊκή κατακραυγή. «Η άθληση επιτρέπεται» ισχυρίστηκε ο υπουργός Περιβάλλοντος, ο οποίος πρόσφατα είχε επισημάνει την πρόθεση αναβάθμισης των φορέων διαχείρισης δρυμών προκειμένου να εκλείψουν παραβατικές συμπεριφορές, όπως το motocross σε προστατευόμενες περιοχές.

Μάλιστα, ο υπουργός υπενθύμισε τις φωτογραφίες του Αλέξη Τσίπρα από τη θαλαμηγό για να διερωτηθεί αν ήταν επιτρεπτά «αυτά που είχε κάνει» ο πρώην πρωθυπουργός μετά την τραγωδία στο Μάτι.

Παραδέχτηκε το παράλληλο σύστημα

Ο Κ. Χατζηδάκης παραδέχτηκε το παράλληλο σύστημα καταγραφής, λέγοντας όμως ότι αποτελεί «υποσύστημα» καταγραφής των κρουσμάτων. «Έχει ξεκαθαριστεί ότι υπάρχει μόνο ένα ενιαίο μητρώο» σημείωσε και επικαλέστηκε σχετικές δηλώσεις μελών της επιτροπής των ειδικών, παραβλέποντας όμως τις αναφορές λοιμωξιολόγων για αμφισβητούμενα στοιχεία.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter