Χάτζι: «Εκτιμώ και σέβομαι τον Σαββίδη»

Χάτζι: «Εκτιμώ και σέβομαι τον Σαββίδη»

Αναδίπλωση έκανε ο Γκεόργκε Χάτζι σε όσα είπε κατά του Ιβάν Σαββίδη με αφορμή την υποτιμητική δήλωση του Ραζβάν Λουτσέσκου για τη νέα γενιά του ρουμανικού ποδοσφαίρου.

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ είχε πει ότι παρά την πρόκριση της Κ21 στα ημιτελικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, μόνο 5-6 παίκτες από την ομάδα του Μιρέλ Ραντόι θα μπορούσαν να παίξουν σε υψηλό επίπεδο. 

Η τοποθέτηση του εξόργισε τον βετεράνο σταρ του ρουμανικού ποδοσφαίρου, ο οποίος υποστήριξε ότι «δεν ξέρω γιατί ο Ράζβαν Λουτσέσκου είπε όλα αυτά τα πράγματα. Είναι μια σπουδαία γενιά και διαθέτει πολλούς σπουδαίους παίκτες και όχι μόνο 5-6 όπως είπε ο Λουτσέσκου. Ίσως δεν ξέρει τι σημαίνει να χτίζεις μια φουρνιά ταλέντων και να δουλεύεις με παιδιά. Ας πάει στην Ελλάδα, στον πρόεδρο του, τον Ιβάν Σαββίδη που έχει τον ΠΑΟΚ με πιστόλια και όλα τα άλλα»!

Ο Ιβάν Σαββίδης και ο ΠΑΟΚ δημοσιοποίησαν πως θα κινηθούν νομικά εναντίον του Γκεόργκι Χάτζι και γι’ αυτό σήμερα προέβη στην ακόλουθη δήλωση: «Το μόνο που έκανα ήταν να αντιδράσω στην δήλωση του Ραζβάν Λουτσέσκου επειδή όλη αυτή η γενιά της Eθνικής U21 της Ρουμανίας πραγματοποιεί μια εξαιρετική πορεία και όχι μόνο 5-6 παίκτες. Σας διαβεβαιώ πως ο ιδιοκτήτης του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης, έχει τον απόλυτο σεβασμό μου και την εκτίμησή μου. Ξέρω τι σημαίνει να στηρίζεις οικονομικά μια ομάδα και του εύχομαι καλή επιτυχία. Με μεγάλο σεβασμό, Γκεόργκε Χάτζι».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter