Χατζιδάκις: Αποσύρτε την τροπολογία, συνεννοηθείτε με θεσμούς και τότε ψηφίζουμε

Χατζιδάκις: Αποσύρτε την τροπολογία, συνεννοηθείτε με θεσμούς και τότε ψηφίζουμε

Την προσωρινή απόσυρση της τροπολογίας για την στήριξη των χαμηλοσυνταξιούχων και την επαναφορά της κατόπιν συνεννόησης της κυβέρνησης με τους θεσμούς, πρότεινε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Κωστής Χατζηδάκης στην Ολομέλεια, επισημαίνοντας ότι τότε η ΝΔ θα την υπερψηφίσει.

Κατά την τοποθέτησή του, ο κ. Χατζηδάκης επέκρινε την κυβέρνηση για την σπουδή να καταθέσει τώρα την τροπολογία για το επίδομα στους χαμηλοσυνταξιούχους, κατηγορώντας την, ότι το μόνο που την ενδιαφέρει είναι οι εκλογές και ο περιορισμός της ήττας του ΣΥΡΙΖΑ και όχι οι συνταξιούχοι.

«Γι αυτό και δεν περίμεναν να συνεννοηθούν με τους εταίρους, μέχρι τον Μάρτιο και προχώρησαν σε αυτή την κίνηση που έχει δυσμενείς συνέπειες για τη χώρα, όπως φάνηκε από τις επίσημες θέσεις του Eurogroup και του ISM», είπε ο κ. Χατζηδάκης.

Με το σκεπτικό αυτό, ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, πρότεινε να αποσυρθεί προσωρινά η τροπολογία και να επανακατατεθεί, αφού προηγηθεί συνεννόηση με τους θεσμούς, έτσι ώστε να μην διακυβευτεί η ομαλότητα και η πορεία της διαπραγμάτευσης και της Οικονομίας.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter