Χατζηδιάκος: « Με τον Πογέτ θέλουμε το γκολ, έχουμε ωριμάσει σαν ομάδα»

Χατζηδιάκος: « Με τον Πογέτ θέλουμε το γκολ, έχουμε ωριμάσει σαν ομάδα»

Ο Παντελής Χατζηδιάκος στην καθιερωμένη συνέντευξη τύπου για τον αγώνα με την Κύπρο στάθηκε στην αλλαγή νοοτροπίας της ομάδας με προπονητή τον Γκουστάβο Πογέτ, ενώ τόνισε ότι η ομάδα έχει αλλάξει φιλοσοφία και πλέον ψάχνει πιο πολύ το γκολ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις Χατζηδιάκου:

«Έχουμε ωριμάσει σαν ομάδα. Υπάρχουν και κάποια άλλα παιδιά που μας βοηθούν πάρα πολύ, όπως ο Μάνταλος και ο Τζαβέλλας. Μας έχουν βοηθήσει να δεθούμε σαν ομάδα.»

Για το απαιτητικό πρόγραμμα: «Δεν είναι πρόβλημα. Ενώ το έχω συνηθίσει. Έχω παίξει 50 παιχνίδια φέτος, έχω συνηθίσει αυτό το πρόγραμμα. Είμαστε έτοιμοι. Αυτά τα 4 παιχνίδια σε 10 μέρες ζητούν πολλά από σένα , αλλά είσαι επαγγελματίας ποδοσφαιριστής».

-Για τον κόσμο: «Είμαστε πολλοί χαρούμενοι. Το γήπεδο ακούσαμε ότι θα έχει πολύ κόσμο. Είναι πάνω μας να δείξουμε στον κόσμο ότι αξίζουμε».

-Για το τι έχει αλλάξει με τον Πογιέτ: «Ο Πογιέτ προσπαθεί να μας δώσει το winning mentality. Αυτό έχει αλλάξει περισσότερο. Με τον Φαν΄τ  Σιπ παίζαμε περισσότερο με κατοχή, τώρα παίζουμε για να βάλουμε γκολ και όχι να κρατήσουμε την μπάλα».

-Για την Κύπρο: «Ένα από τα πιο σημαντικά παιχνίδια. Ξέρω ότι δεν είναι εύκολο. Γνωρίζω και κάποιους παίκτες. Πιστεύω ότι είναι πολύ δυνατό παιχνίδι».

-Για τις νίκες με ένα γκολ: «Πρέπει να κοιτάμε το κάθε παιχνίδι χωριστά. Αν χρειαστεί να κερδίσουμε 1-0 θα κερδίσουμε. Πάντα προσπαθούμε να τελειώσουμε τα παιχνίδια, μα βάλουμε 2, 3, 4 γκολ. Αν μπορώ να υπογράψω να κερδίζουμε 1-0, θα υπογράψω τώρα. Προσπαθούμε να το βελτιώσουμε και να κερδίζουμε με 2-0 και 3-0».

-Για το αν η ομάδα μπορεί να κάνει το παραπάνω: «Το προσπαθούμε, το δουλεύουμε. Κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό. Δεν θεωρούμε την Κύπρο μικρότερη ομάδα από το Κόσοβο. Μπαίνουμε συγκεντρωμένοι. Μπαίνουμε στο παιχνίδι για να κερδίζουμε. Κάθε παιχνίδι είναι το ίδιο και δίνουμε το 110 % για να κερδίσουμε».

-Για το μηδέν στην άμυνα: «Οι άμυνες κερδίζουν τα πρωταθλήματα. Συνήθως οι ομάδες με λιγότερα γκολ είναι εκείνες που κερδίζουν. Η άμυνα δεν αφορά τους 4 αμυντικούς και τον τερματοφύλακα. Η άμυνα είναι η ομάδα συνολικά. Μέχρι και ο Γιακουμάκης που παίρνει κίτρινη κάρτα στην γραμμή του κέντρου. Είναι πολλοί σημαντικό για μας να κρατάμε το 0»

-Για το αν επηρεάζει την απόδοση των παικτών το απαιτητικό πρόγραμμα της χρονιά: «Όχι. Είμαστε όλοι επαγγελματίες. Παίζουμε σε υψηλό επίπεδο. Έχουμε συνηθίζει να παίζουμε 4 ματς σε 10 ημέρες. Ξέρουμε το σώμα μας. Ξέρουμε ότι στο επόμενο παιχνίδι πρέπει να είμαστε 100% εκεί».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter