«Ξέφυγαν» τα ΜΜΕ του Μαρινάκη: 12 δημοσιεύματα κατά Νίκου Παππά σε μία ημέρα!

«Ξέφυγαν» τα ΜΜΕ του Μαρινάκη: 12 δημοσιεύματα κατά Νίκου Παππά σε μία ημέρα!

Μάλλον έχασαν την ψυχραιμία τους στον Όμιλο Μαρινάκη όσον αφορά το πώς να αντιμετωπίσουν τον Νίκο Παππά με αφορμή την επίκαιρη επερώτησή του στη βουλή για την εξαγορά Forthnet-Nova από τον εφοπλιστή. Πώς να εξηγηθεί αλλιώς η πρεμούρα τους να προβούν σε 12 (!)  δημοσιεύσεις κατά του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ μέσα σε μία μόνο ημέρα, δηλαδή σήμερα Σάββατο. 

Εάν υλοποιηθεί αυτή η εξαγορά από τον Β. Μαρινάκη θα δοθεί καίριο πλήγμα στον ανταγωνισμό καθώς δημιουργεί συνθήκες μονοπωλίου και στον Αθλητισμό, μετά από τα ΜΜΕ και την διανομή Τύπου.

Υπενθυμίζεται ότι ο Νίκος Παππάς έχει καταγγείλει την απουσία παρέμβασης από την Επιτροπή Ελέγχου του Μονοπωλίου και στο πλαίσιο αυτό την Δευτέρα καταθέτει επίκαιρη ερώτηση για το ίδιο θέμα στην Βουλή, μπας και … φιλοτιμηθεί ο αρμόδιος υπουργός κ Αδ Γεωργιάδης να προσέλθει στην Βουλή να εξηγήσει γιατί τόσον καιρό δεν ενεργοποιεί – ως αρμόδιος υπουργός – την Επιτροπή Ελέγχου στο θέμα της αγοραπωλησίας της Forthnet-Nova στον Β. Μαρινάκη.

Ο Νίκος Παππάς έχει ήδη μιλήσει για “Μπερλουσκονισμό” του Β. Μαρινάκη και τον έχει καταγγείλει ότι με τις κινήσεις του αυτές έχει στόχο να ελέγξει τον Τύπο, να διαλύσει την Δεξιά και να χειραγωγήσει την Αριστερά…

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter