Ξέφυγε ο Κυνηγετικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης – Προσκαλεί πολίτες για παρακρατικές ομάδες

Ξέφυγε ο Κυνηγετικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης – Προσκαλεί πολίτες για παρακρατικές ομάδες

Έτοιμος να οργανώσει, να εκπαιδεύσει και να εξοπλίσει με τα… κατάλληλα μέσα όποιον θέλει να βοηθήσει τις αρχές και το κράτος στο ζήτημα του προσφυγικού είναι ο Κυνηγητικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης ο οποίος απροκάλυπτα απευθύνει κάλεσμα δρώντας σαν άλλη παρακρατική οργάνωση.

Στο βίντεο που δημοσίευσε ο ίδιος ο πρόεδρος του Συλλόγου, ξετυλίγει όλες τις ακροδεξιές του απόψεις και δηλώνει στο όνομα της ασφάλειας των πολιτών πως «δραστηριοποιούμε την ομάδα με νέες αρχές, με νέα δομή, εκπαίδευση και πειθαρχία» δηλώνοντας έτοιμοι να βοηθήσουν το κράτος όπου χρειαστεί και όπως χρειαστεί».

Μάλιστα, επισημαίνει πως ο σύλλογος ζητάει από όποιον πολίτη το επιθυμεί να συμμετέχει στις ομάδες βοήθειας πολιτών «που θα οργανώσει, θα εκπαιδεύσει και θα εξαπλώσει ο σύλλογός μας».

Τα λεγόμενα αυτά από τον πρόεδρο ενός Συλλόγου ο οποίος χωρίς καμία δικαιοδοσία δηλώνει έτοιμος να εκπαιδεύσει ανθρώπους, εξοπλίζοντας τους μάλιστα και με τα ανάλογα μέσα, αποδεικνύει για μία ακόμη φορά το μπάχαλο που επικρατεί στο προσφυγικό με την κυβέρνηση να παραμένει αμέτοχη σε τέτοιου είδους δηλώσεις. 

https://www.facebook.com/ksthessalonikis/videos/1753064938168584/

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter