«Ξέφυγε» ο πάτερ Κλεομένης: «Θα ψάχνετε να βρείτε τα κομμάτια των παιδιών σας» (Video)

«Ξέφυγε» ο πάτερ Κλεομένης: «Θα ψάχνετε να βρείτε τα κομμάτια των παιδιών σας» (Video)

Η υπόθεση του «πάτερ Κλεομένη» πλέον δεν έχει καθόλου πλάκα. Ο παλαιοημερολογίτης παππάς που έγινε γνωστός πριν μερικούς μήνες, όταν άρχισε τους «ακτιβισμούς» κατά της πανταχού παρούσας «εβραιομασωνικής συνομωσίας», αναρτώντας τα βίντεο από τις δράσεις του στο youtube, πλέον φαίνεται ότι έχει «ξεφύγει» φτάνοντας στο σημείο να διατυπώνει ευθέως απειλές, έστω και αν τις κωδικοποιεί με τη δική του ορολογία, στο πλαίσιο του «κυνηγιού φαντασμάτων» που διεξάγει.

Η πρώτη σοβαρή υπέρβαση των «ορίων» της γραφικότητας ήρθε όταν ο πάτερ Κλεομένης βανδάλισε «σατανιασμένο» γλυπτό για την οικονομική κρίση που βρίσκεται στη λεωφόρο Βουλιαγμένης, προκαλώντας την οργή του δημιουργού του. Μέσα στο σαββατοκύριακο όμως, και με αφορμή κάποια εξακρίβωση στοιχείων από την αστυνομία, επανήλθε με νέο βίντεο στο οποίο εκτοξεύει ευθέως απειλές κατά αστυνομικών και δικαστικών τους οποίους «καταγγέλλει» ως μέλη της «εβραιομασωνικής» συνομωσίας που διώκουν τον «εκπρόσωπο του Θεού». Καταλήγει μάλιστα «απειλώντας» πως μπορεί «να σας ρίξω καμιά κατάρα και ανάθεμα και να ψάχνετε να βρείτε πού είναι τα κομμάτια των παιδιών σας». Πρόκειται βέβαια για «απειλή» που προκαλεί γέλια καθώς θυμίζει περισσότερο… Χάρι Πότερ και Λόρδο Βόλντεμορτ. Όμως ας αναλογιστούμε, και οι τζιχαντιστές με αντίστοιχο τρόπο δεν κωδικοποιούν τα μηνύματα μίσους τους, αντλώντας «νομιμοποίηση» από τη θρησκεία;

https://www.youtube.com/watch?v=rDU6ajl_MVw

Πέραν των όποιων υλικών φθορών έχει προκαλέσει με τις παρεμβάσεις του που, σημειωτέον, αν είχαν προκληθεί από άτομα του αντιεξουσιαστικού χώρου για παράδειγμα, και μάλιστα χωρίς καλυμμένα χαρακτηριστικά, θα είχαν συλληφθεί και θα τους είχε «φορτωθεί» ο μισός ποινικός κώδικας, ο πάτερ Κλεομένης έχει εκφράσει τη συμπάθειά του προς τη Χρυσή Αυγή.

Το χειρότερο όμως είναι ότι ο «γραφικός» παππάς φαίνεται πως έχει δημιουργήσει ένα αρκετά διευρυμένο «fan club» το οποίο, αν περιορίζεται στο «τρολάρισμα», έχει καλώς. Όμως τα τελευταία χρόνια έχουμε δει αντίστοιχους «γραφικούς» να δημιουργούν πολιτικές κινήσεις, να ανοίγουν γραφεία και να αποκτούν οπαδούς που ορκίζονται στη «συμπαντική συνειδητότητα» (αναφερόμαστε ασφαλώς στον Αρτέμη Σώρρα). Ήδη τα βίντεο του παλαιοημερολογίτη κληρικού βρίθουν ακροδεξιών σχολίων, μιας και στο πρόσωπό του η συνομωσιολογία που αποτελεί ίδιον του συγκεκριμένου χώρου συνδέεται με τον ακτιβισμό και αποκτά την ηθική «νομιμοποίηση» της θρησκείας (αν και όχι της επίσημης Εκκλησίας).

Ας συνειδητοποιήσουμε λοιπόν ότι η υπόθεση του «πάτερ Κλεομένη» δεν έχει καθόλου, μα καθόλου πλάκα…

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter