Ξέφυγε ο Πέτσας: Χαρακτήρισε «τζαμπατζήδες» τους ανεμβολίαστους – «Τους κόβουμε το μισθό για να εμβολιαστούν»

Ξέφυγε ο Πέτσας: Χαρακτήρισε «τζαμπατζήδες» τους ανεμβολίαστους – «Τους κόβουμε το μισθό για να εμβολιαστούν»

Σε μια σοκαριστική δήλωση προέβη ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών που για να δικαιολογήσει τον αποκλεισμό πολιτών από τα δωρεάν τεστ του ΕΟΔΥ εξαπέλυσε δριμύτατη επίθεση στους ανεμβολίαστους.

Ο κ. Πέτσας επιδόθηκε σε ένα κρεσέντο αναλγησίας και μία κυνική ομολογία ότι η κυβέρνηση εκβιάζει τους πολίτες στην προσπάθειά του να απαντήσει στις σφοδρές αντιδράσεις που έχει προκαλέσει η κυβερνητική απόφαση να αποκλειστούν οι ανεμβολίαστοι πολίτες από τα δωρεάν τεστ.

Ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών επιτέθηκε σε έναν στους δυο πολίτες αποκαλώντας τους «τζαμπατζήδες». «Τζαμπατζήδες» ναι καλά βλέπετε. Μιλάμε για τους εργαζόμενους που τους κρατείται κάθε μήνα από τον μισθό τους ένα αξιοσέβαστο ποσό για την κοινωνική ασφάλιση. Για εργαζόμενους που πληρώνουν την εφορία και τις υποχρεώσεις τους στο κράτος. Τους εργαζόμενους που καίγονται κάθε καλοκαίρι και πνίγονται κάθε χειμώνα από την ανυπαρξία του «επιτελικού» κράτους. Αυτούς λοιπόν ο κ. Πέτσας τους υβρίζει.

«Το να πληρώνει κανείς το rapid test από την τσέπη του είναι ένα επιπλέον κίνητρο για να κάνει το εμβόλιο και όχι να είναι ο ελεύθερος χρήστης, ο «τζαμπατζής» ο οποίος χρησιμοποιεί τις δωρεάν τις δομές, όταν κάποιοι άλλοι πληρώνουν γι’ αυτό» ανέφερε στη συνέντευξή του στην ΕΡΤ.

Επιπλέον, χωρίς ίχνος ντροπής τόνισε ότι «το να χάσει κανείς το εισόδημά του είναι ένα πολύ ισχυρό κίνητρο για να κάνει το εμβόλιο» και ότι «τα πάντα στη ζωή έχουν ένα κόστος για τις επιλογές μας».

Για τις αντιδράσεις σχετικά με τα νέα μέτρα για την διαχείριση της πανδημίας, υπογράμμισε ότι αυτή είναι η φιλοσοφία της κυβέρνησης που δεν θα επιτρέψει την οικονομία να κλείσει ξανά.

Σε αυτό το σημείο να υπενθυμίσουμε πως «τζαμπατζήδες» είχε χαρακτηρίσει πριν λίγους μήνες τους ανεμβολίαστους και ο Κυριάκος Μητσοτάκης, βέβαια τότε είχε πει για «τζαμπατζήδες ανοσίας», αλλά και πάλι η κυβέρνηση δείχνει πως αντιλαμβάνεται τους Έλληνες πολίτες. Και μην χειρότερα…

Δείτε το επίμαχο βίντεο:

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter