Χείμαρρος Νταλάρας για Ρέμο, Αργυρό αλλά και ΛΕΞ και… μπιφτέκια και λουκάνικα (Video)

Χείμαρρος Νταλάρας για Ρέμο, Αργυρό αλλά και ΛΕΞ και… μπιφτέκια και λουκάνικα (Video)

«Το τραγούδι δεν είναι 3,5 λεπτά τσιφτετελιού σ΄ένα νυχτερινό μαγαζί… Συγνώμη που το πήρα σοβαρά αλλά είναι δικό σας και δικό μου. Δεν μπορεί κανείς να μου το πάρει»

Δεν πέρασε απαρατήρητη η συνέντευξη που έδωσε ο Γιώργος Νταλάρας στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» σχολιάζοντας συναδέλφους του.

Η δήλωση του ότι «Έχουμε ανθρώπους στον χώρο της μουσικής που εκμεταλλεύονται την σχέση τους με το τραγούδι και κάνουν διαφημίσεις με μπιφτέκια και λουκάνικα» πυροδότησε αντιδράσεις αφού εκτιμήθηκε πως φωτογραφίζει τον Κωνσταντίνο Αργυρό μιας και ο τραγουδιστής πριν λίγο καιρό διαφήμισε γνωστό ταχυφαγείο.

Συγκεκριμένα το χαρακτήρισε «ντροπή» και «καραγκιοζιλίκι» προκαλώντας αντιδράσεις.

«Έχουμε ανθρώπους στον χώρο της μουσικής που εκμεταλλεύονται την σχέση τους με το τραγούδι και κάνουν διαφημίσεις με μπιφτέκια και λουκάνικα. Δεν είναι καλό αυτό, είναι ντροπή σου αδερφέ, κάνε κάτι άλλο. Είναι στα όρια του ‘καραγκοζιλικίου’».

Όσον αφορά τον Αντώνη Ρέμο υπογράμμισε πως «άλλος τραγουδιστής είναι ο Ρέμος και άλλος ο Μπιθικώτσης» και πως τα νέα παιδιά μπορεί να ονειρεύονται να γίνουν σας εκείνον αλλά σε καμία περίπτωση «Δεν έχει το ίδιο στίγμα ο Καζαντζίδης και ο Μπιθικώτσης, με το στίγμα που ενδεχομένως θα αφήσει ο Ρέμος».

Με συγκίνησε ο ΛΕΞ

Ο ΛΕΞ με συγκίνησε με την ιστορία που έγραψε για εκείνον τον γέρο που βρήκε τυχαία στον δρόμο. Αυτό είναι μια πολιτική ποιητική για εμένα.

 

Διαβάστε επίσης:

Γιώργος Νταλάρας: Σ’ έναν τέτοιο μαχητή δεν ταιριάζουν επικήδειοι!

Ο Γιώργος Νταλάρας στο Docville: Να μην αφήσουμε τον διχασμό να φωλιάσει ανάμεσά μας

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter