Χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες: Η Σοφία Ράλλη σημαιοφόρος της Ελλάδας

Χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες: Η Σοφία Ράλλη σημαιοφόρος της Ελλάδας

H πρωταθλήτρια του αλπικού σκι, Σοφία Ράλλη θα είναι η σημαιοφόρος της ελληνικής ομάδας, στην Τελετή Έναρξης των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων «PyeongChang 2018» την ερχόμενη Παρασκευή, μετά από απόφαση της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής.

«Είναι μεγάλη μου τιμή που η ΕΟΕ επέλεξε εμένα να κρατήσω το εθνικό μας σύμβολο στο μεγαλύτερο αυτό αθλητικό γεγονός. Γνωρίζοντας την ιστορία της χώρας μας και με κάθε σεβασμό, την ευχαριστώ που με τον τρόπο αυτό αναγνώρισε τις θυσίες και τον κόπο που έκανα μέχρι και σήμερα, τόσο εγώ, όσο και η οικογένειά μου, θέλοντας πάντα να τιμήσουμε τη χώρα μας. Θα ήθελα να ευχηθώ καλή επιτυχία σε όλους τους αθλητές και τα μέλη της ελληνικής αποστολής στην PyeongChang».

Η Σοφία Ράλλη είναι 30 ετών. Γεννήθηκε στις 4 Μαρτίου 1988 στη Νάουσα και είναι η πιο έμπειρη αθλήτρια της εθνικής ομάδας. Συμμετέχει για τρίτη φορά σε Ολυμπιακούς Αγώνες, μετά το 2010 στο Βανκούβερ και το 2014 στο Σότσι. Είναι αθλήτρια του ΕΟΣ Νάουσας και ξεκίνησε το σκι στα 8 της χρόνια. Έχει τελειώσει τα ΤΕΦΑΑ και ζει στη Νάουσα.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter