Χειροπέδες σε 19χρονη Ελληνίδα μοντέλο στο Χονγκ Κονγκ – Είχε πάνω της 2,5 κιλά κοκαΐνη (Video)

Χειροπέδες σε 19χρονη Ελληνίδα μοντέλο στο Χονγκ Κονγκ – Είχε πάνω της 2,5 κιλά κοκαΐνη (Video)

Στα χέρια της αστυνομίας του Χονγκ Κονγκ έπεσε μία 19χρονη Ελληνίδα καθώς βρέθηκε στην κατοχή της ποσότητα κοκαΐνης αξίας περίπου 300.000 δολαρίων.

Η 19χρονη που επαγγέλλεται μοντέλο είναι η τέταρτη γυναίκα επισκέπτης στην ασιατική χώρα που συλλαμβάνεται την τελευταία εβδομάδα στο Διεθνές Αεροδρόμιο του Χονγκ Κονγκ, προσπαθώντας να περάσει παράνομα κοκαΐνη, όπως μεταδίδουν τα τοπικά ΜΜΕ.

Σύμφωνα με τη South China Morning Post, στο σακίδιο της κοπέλας –η οποία έφτασε στο Χονγκ Κονγκ από τη Αιθιοπία- εντοπίστηκαν συνολικά 2,5 κιλά κοκαΐνης ενώ τα ναρκωτικά βρέθηκαν μέσα σε ειδικά διαμορφωμένες θήκες του σάκου της κατά τη διάρκεια τυχαίου ελέγχου ρουτίνας.

Οι υπόλοιπες τρεις γυναίκες που έχουν συλληφθεί είναι μια (επίσης) 19χρονη που έφτασε από την Αιθιοπία, μια 52χρονη που έφτασε από το Περού μέσω Ολλανδίας και μια 24χρονη που έφτασε από την Τανζανία μέσω Αιθιοπίας.

Οι τοπικές αρχές έχουν κατάσχει συνολικά κοκαΐνη αξίας άνω των 55.000 ευρώ (5 εκατ. HK$), ενώ ερευνούν αν οι τέσσερις γυναίκες, ανάμεσά τους και η Ελληνίδα, σχετίζονται μεταξύ τους και «στρατολογήθηκαν» από τον ίδιο έμπορο ναρκωτικών ώστε να περάσουν παράνομα κοκαΐνη στο Χονγκ Κονγκ.

Οι αρχές δεν έχουν δώσει ακόμη στη δημοσιότητα το όνομα του μοντέλου ενώ όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες την ώρα της σύλληψης φορούσε δερμάτινο τζάκετ, κόκκινο φόρεμα και ψηλές μπότες. Ωστόσο οι αξιωματικοί την οδήγησαν στο τμήμα φορώντας της κουκούλα ώστε να μην αποκαλυφθεί το πρόσωπό της.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter