Χειρουργήθηκε ο Σεμέδο και μετράει αντίστροφα για την επιστροφή του

Χειρουργήθηκε ο Σεμέδο και μετράει αντίστροφα για την επιστροφή του

Ο Ρούμπεν Σεμέδο υποβλήθηκε σήμερα (29/8) νωρίς το πρωί σε χειρουργική επέμβαση αρθροσκοπικής μερικής έξω μηνισκεκτομής στο δεξί γόνατο, από τον γιατρό της ομάδας Χρήστο Θέο, πήρε εξιτήριο πριν λίγο και ξεκινάει άμεσα θεραπεία έτσι ώστε να επιστρέψει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα στις υποχρεώσεις του Ολυμπιακού.

Ο Πορτογάλος αμυντικός θα λείψει όπως είναι φυσικό από το κυριακάτικο ματς με την Λάρισα, στη συνέχεια υπάρχει διακοπή του πρωταθλήματος, κατόπιν θα απουσιάσει και από τον αγώνα της 3ης αγωνιστικής με τον Βόλο και θα κάνει αγώνα δρόμου να προλάβει την πρεμιέρα των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ στις 15-18/9.

Ο Σεμέδο τραυματίστηκε στο παιχνίδι με την Κράσνονταρ στη Ρωσία και ουσιαστικά πρόκειται για μία κάκωση στο μηνίσκο του δεξιού του γονάτου. Ο χρόνος επιστροφής σε τέτοιες περιπτώσεις είναι συνήθως ένας μήνας αλλά εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό και από το πώς θα αντιδράσει ο οργανισμός του κατά τη διάρκεια της αποκατάστασης.

Σύμφωνα με την ενημέρωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός «σε πετυχημένη χειρουργική επέμβαση αρθροσκοπικής μερικής έξω μηνισκεκτομής δεξιού γόνατος υπεβλήθη ο άσος του Ολυμπιακού, Ρούμπεν Σεμέδο από τον γιατρό της ομάδας και διευθυντή του θεραπευτηρίου Metropolitan, κ. Χρήστο Θέο. Ο ποδοσφαιριστής θα εξέλθει σήμερα και θα ακολουθήσει ειδικό πρόγραμμα αποκατάστασης ώστε να επιστρέψει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα στις υποχρεώσεις της ομάδας».

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter