Ξεκαλάκης: Δεν μπορεί να παρακάμπτει η Φώφη τα εκλεγμένα όργανα

Ξεκαλάκης: Δεν μπορεί να παρακάμπτει η Φώφη τα εκλεγμένα όργανα

Ανάλογου ύφους ήταν η ανακοίνωση-απάντηση του Στέφανου Ξεκαλάκη, γραμματέα της Κεντρικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ, στην πρόεδρο του κόμματος, Φώφη Γεννηματά, η οποία νωρίτερα είχε αναγγείλει τη διεξαγωγή έκτακτου συνεδρίου, αλλά και τη μεταφορά αρμοδιοτήτων από την Κεντρική Επιτροπή και τον γραμματέα της, στην ΚΟΕΣ (Κεντρική Οργανωτική Επιτροπή Συνεδρίου) και τον συντονιστή της!

Ο Στέφανος Ξεκαλάκης επικροτεί την απόφαση Γεννηματά για διεξαγωγή εκτάκτου συνεδρίου του ΠΑΣΟΚ, αλλά με εκλεγμένους – και όχι… διορισμένους – όλους τους συνέδρους, από την κοινωνική βάση της παράταξης. Και παράλληλα, απαντά στις αιχμές Γεννηματά, λέγοντας «όχι στο καθεστώς δημιουργικής ασάφειας, όχι στην ενοχοποίηση της διαφωνίας». Επαναλαμβάνει ότι το ΠΑΣΟΚ «δεν μπορεί να λειτουργεί με διορισμένους» και απέναντι στην παράκαμψή του από την κυρία Γεννηματά, επισημαίνει ‘ότι «η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ οφείλει να συγκαλέσει τα εκλεγμένα όργανα του Κινήματος»…

Θυμίζουμε εξάλλου ότι, όπως είχε δηλώσει στο documentonews.gr, ο γραμματέας του ΠΑΣΟΚ δεν σκοπεύει να παραιτηθεί, παρά μόνον αν τεθεί θέμα από την Κεντρική Επιτροπή του κόμματος. 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter