Ξεκινά άμεσα η εγγραφή νέων μελών στον ΣΥΡΙΖΑ

Ξεκινά άμεσα η εγγραφή νέων μελών στον ΣΥΡΙΖΑ

Με τη συμμετοχή του Γραμματέα του κόμματος Πάνου Σκουρλέτη, του διευθυντή του Γραφείου του Προέδρου Μιχάλη Καλογήρου, και του Εκπροσώπου Τύπου Αλέξη Χαρίτση, πραγματοποιήθηκε το πρωί σύσκεψη στο γραφείο του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα με αντικείμενο τις πρωτοβουλίες που θα αναλάβει ο ΣΥΡΙΖΑ το αμέσως επόμενο διάστημα ενόψει και της παρουσίας του Προέδρου στη ΔΕΘ στις 14 Σεπτέμβρη.

Στη σύσκεψη υπήρξε συμφωνία στο χρονοδιάγραμμα της Οργανωτικής Ανασυγκρότησης του ΣΥΡΙΖΑ και συγκεκριμένα στο γεγονός ότι εντός Σεπτεμβρίου θα πρέπει να έχουν ολοκληρωθεί όλες οι προκαταρκτικές διεργασίες, να συγκροτηθεί Κεντρική Οργανωτική Επιτροπή Ανασυγκρότησης με τη συμμετοχή και των στελεχών της Προοδευτικής Συμμαχίας, ώστε να εκκινήσει άμεσα η διαδικασία εγγραφής νέων μελών και οργανωτικής ανασυγκρότησης.

Για τον σκοπό αυτό την ερχόμενη Τρίτη 27/8 θα συνεδριάσει η Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ και στη συνέχεια, εντός τη επόμενης βδομάδας, θα συγκληθεί το συντονιστικό της Προοδευτικής Συμμαχίας.

Σύμφωνα τέλος με πηγές της Κουμουνδούρου η συμφωνία στο σχέδιο αποτελεί την καλύτερη απάντηση σε δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών για δήθεν αντιπαράθεση, διαφωνίες και κρίση στην ηγεσία του κόμματος.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter