Ξεκινά η δίκη Λεμπιδάκη με την κατάθεση του επιχειρηματία (Photos)

Ξεκινά η δίκη Λεμπιδάκη με την κατάθεση του επιχειρηματία (Photos)

Τα όσα έζησε τις 186 ημέρες στα χέρια των απαγωγέων του περιγράφει ο Μιχάλης Λεμπιδάκης ενώπιον του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Ηρακλείου

Σύμφωνα με το cretapost.gr ο 54χρονος επιχειρηματίας έφτασε λίγο πριν τις 9 το πρωί στο Δικαστικό Μέγαρο Ηρακλείουμαζί με μέλη της οικογένειάς του. Ήρεμος και ευδιάθετος μπήκε στα δικαστήρια και οδηγήθηκε στην αίθουσα του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου όπου θα διεξαχθεί η δίκη.

Στην θέα των 12 κατηγορουμένων φαίνεται πως με απόλυτη ψυχραιμία και ηρεμία τους χαιρέτησε ενώ στη συνέχεια άρχισε να εξιστορεί τι συνέβη την ημέρα στις 30 Μαρτίου του 2017, την ημέρα της απαγωγής του.

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε ο Μιχάλης Λεμπιδάκης, ένας εκ των απαγωγέων του τον ρώτησε αν φορούσε τσιπάκι κι εκείνος απάντησε όχι.

Αξίζει να σημειωθεί ότι κατά την διάρκεια της κατάθεσης του 54χρονου επιχειρηματία, η μητέρα του βγήκε για λίγα λεπτά από την αίθουσα του δικαστηρίου εμφανώς συγκινημένη.

Συνοδεία ισχυρής αστυνομικής δύναμης η μεταφορά των 12 κατηγορουμένων

Συνοδεία ισχυρής αστυνομικής δύναμης άρχισαν να καταφτάσουν οι 12 κατηγορούμενοι που εμπλέκονται στην απαγωγή του Μιχάλη Λεμπιδάκη.

Πρόκειται για τους: 44χρονο ιδιοκτήτη μάντρας αυτοκινήτων, 45χρονο ιδιοκτήτη νυχτερινών μαγαζιών, 61χρονο μεσίτη και την 17χρονη κόρη του, 41χρονο ποινικό, 46χρονο που πρωτοστατούσε στο κίνημα κατά των πλειστηριασμών στο Ρέθυμνο, ένας 45χρονο και έναν 43χρονο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι 8 από τους 12 κατηγορουμένους βρίσκονται στην φυλακή καθώς είχαν κριθεί προφυλακιστέοι από εισαγγελέα και ανακριτή μετά τις απολογίες τους.

Υπενθυμίζεται ότι η δίκη ξεκίνησε την περασμένη Τρίτη ωστόσο πήρε αναβολή για σήμερα εξαιτίας του ότι ένας από τους 12 κατηγορουμένους – ο 46χρονος που φέρεται να είχε σχεδιάσει την απαγωγή – δεν είχε δικηγόρο με αποτέλεσμα το δικαστήριο να του ορίσει έναν. Ο δικηγόρος του 46χρονου είχε τρεις ημέρες για να μελετήσει την ογκώδη δικογραφία ώστε σήμερα να είναι έτοιμος στην υπεράσπιση του κατηγορουμένου.




Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter