Άρχισαν τα δρομολόγια

Ξεκίνησαν οι βόλτες στον Θερμαϊκό με καραβάκια

Σήκωσε άγκυρα το πρώτο από τα δύο καραβάκια, που θα ταξιδεύουν όλο το καλοκαίρι από τη Θεσσαλονίκη μέχρι τους Νέους Επιβάτες καθημερινά. 

Είναι το καραβάκι "Άγιος Γεώργιος" που θα ξεκινά στις 11 το πρωί από την Α΄Προβλήτα στο Λιμάνι Θεσσαλονίκης, θα κάνει μια στάση στο Λευκό Πύργο και στη συνέχεια θα μεταβαίνει σε Νέους Επιβάτες και Περαία.

Σε λίγες ημέρες και συγκριμένα την Τετάρτη 7 Ιουνίου θα αρχίσει τα δρομολόγια και το δεύτερο καραβάκι, ο "Κωνσταντής", το οποίο ανακαινίστηκε πλήρως, όπως αναφέρει ο υπεύθυνος επικοινωνίας της εταιρείας Νίκος Τσαμασλής και μπορεί επίσης να εξυπηρετήσει όσους έχουν κατοικίδια ή μεταφέρουν ποδήλατα.

Όπως ανέφερε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο κ.Τσαμασλής με τα καραβάκια ταξίδεψαν πέρυσι περίπου 50.000 επιβάτες. Η διαδρομή διαρκεί 50 λεπτά, όπως αναφέρει και μεταφέρει τους ενδιαφερόμενους σε δυο από τις συνολικά 12 βραβευμένες με "γαλάζια σημαία" οργανωμένες παραλίες, που διαθέτει η Περιφερειακή Ενότητα Θεσσαλονίκης.

Αναλυτικά τα δρομολόγια που εκτελεί το καραβάκι "Άγιος Γεώργιος" είναι τα παρακάτω:

-9:30 από Νέους Επιβάτες, Περαία

-11:00 από Θεσσαλονίκη (Α΄προβλήτα, Λευκός Πύργος)

-12:30 από Ν.Επιβάτες, Περαία

-14:00 από Θεσσαλονίκη (Α΄ προβλήτα, Λευκός Πύργος)

-15:00 από Ν.Επιβάτες, Περαία

-17:00 από Θεσσαλονίκη (Α΄ προβλήτα, Λευκός Πύργος)

-18:00 από Ν.Επιβάτες, Περαία

-19:30 από Θεσσαλονίκη (Α΄ προβλήτα, Λευκός Πύργος)

-20:30 από Ν.Επιβάτες, Περαία

-21:30 από Θεσσαλονίκη (Α΄ προβλήτα, Λευκός Πύργος)

Η τιμή του εισιτηρίου ανέρχεται στα 3,5 ευρώ ανά διαδρομή ενώ το μειωμένο στα 2,5 ευρώ.

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλα sites δεν θα δημοσιεύονται. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.