Ξεκίνησαν τα «βάσανα» για τον μπασκετικό Ολυμπιακό

Ξεκίνησαν τα «βάσανα» για τον μπασκετικό Ολυμπιακό

Χαλαρό τρέξιμο στο προπονητικό κέντρο του Ολυμπιακού στου Ρέντη περιλάμβανε η επίσημη «πρώτη» των ερυθρόλευκων», το απόγευμα της Δευτέρας.

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού Βασίλης Σπανούλης και ο Νίκολα Μιλουτίνοβ ήταν τα δύο μόνα πρόσωπα από τους… παλιούς, καθώς η… μισή εθνική ανδρών στην προετοιμασία για το Ευρωμπάσκετ (Πρίντεζης, Παπανικολάου, Παπαπέτρου, Αγραβάνης, Μάντζαρης, Μπόγρης) είναι «ερυθρόλευκοι».

Από τα φετινά μεταγραφικά αποκτήματα, παρόντες ήταν οι Μπράιαν Ρόμπερτς, Τζαμέλ ΜακΛιν και Χόλις Τόμσον, καθώς και πέντε παίκτες της εφηβικής ομάδας του Ολυμπιακού, ανάμεσα στους οποίους ο Νίκος Αρσενόπουλος που αναμένεται να πάρει ευκαιρίες στην ανδρική φέτος. Οι «ερυθρόλευκοι» θα συνεχίσουν τη δουλειά τους στην Αθήνα για διάστημα δέκα ημερών, πριν αναχωρήσουν για το Μέτσοβο (1/9), όπου θα πραγματοποιήσουν το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους. Το πρώτο φιλικό παιχνίδι έχει προγραμματιστεί στο Μέτσοβο με αντίπαλο τα Τρίκαλα. Η επιστροφή στην Αθήνα έχει προγραμματιστεί για τις 9/9, ενώ ακολουθούν τουρνουά σε Κρήτη και Κωνσταντινούπολη.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter