Ξεκίνησε προπονήσεις με τους Μάρινερς ο Μπολτ (Photos)

Ξεκίνησε προπονήσεις με τους Μάρινερς ο Μπολτ (Photos)

Ο Γιουσέιν Μπολτ έκανε σήμερα την πρώτη του προπόνηση με τους Μάρινερς της Αυστραλίας και δήλωσε ότι είναι έτοιμος να αποδείξει ότι κάνουν λάθος όσοι τον αμφισβητούν, κερδίζοντας ένα επαγγελματικό συμβόλαιο ποδοσφαίρου.

Ο Τζαμαϊκανός που σήμερα γίνεται 32 ετών , συναντήθηκε στο γήπεδο της Κεντρικής Ακτής με τους υποψήφιους συμπαίκτες του.

Ο οκτώ φορές χρυσός Ολυμπιονίκης πρόκειται να πάρει μέρος σε προπονήσεις με την ομάδα των Μάρινερς, οι οποίοι τελείωσαν στο κατώτατο σκαλοπάτι της κατηγορίας 10 ομάδων της A-league την περασμένη σεζόν.



Υπάρχει αρκετή αμφιβολία ως προς το αν ο γρηγορότερος άνθρωπος στη γη μπορεί να παίξει ποδόσφαιρο σε υψηλό επίπεδο.

«Η πρώτη ημέρα της προπόνησης είναι πάντα η πιο σκληρή. Πρέπει να δεις πόση δουλειά χρειάζεται να κάνεις, τι πρέπει να ακολουθήσεις. Ένιωσα εντάξει, ξέρω ότι θα πάρει χρόνο και δουλειά και είμαι έτοιμος να δουλέψω».

Η συνεργασία των Μάρινερς με τον Μπόλτ έχει δημιουργήσει πόλωση στην Αυστραλία, με αυτούς που ασκούν κριτική να την απορρίπτουν ως διαφημιστικό κόλπο για να ενισχύσει το προφίλ μιας ομάδας που δεν κατάφερε να διακριθεί τις τελευταίες τέσσερις σεζόν.

Ο Μπολτ, ο οποίος αποχώρησε από τον Στίβο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στο Λονδίνο πέρυσι, έχει ήδη συμμετάσχει σε προπονήσεις της Ντόρτμουντ, της Μαμεόντι Νότιας Αφρικής και Στρόμσγκόντσετ Νορβηγίας.

«Είμαι εδώ, για μένα, οι άνθρωποι πάντοτε θα λένε αυτό που θέλουν να πουν», είπε.

«Ακριβώς όπως όταν βρισκόμουν στο Στίβο, οι άνθρωποι έλεγαν πολλά πράγματα για μένα, αλλά πάντα αποδείκνυα ότι ήταν λάθος. Έτσι, είναι μόνο μια στιγμή για μένα να αποδείξω το λάθος στους ανθρώπους».

Οι Μάρινερς έχουν πει ότι ο Μπολτ θα έχει όσο χρόνο χρειάζεται για να αποδείξει αυτό που θέλει. Ο προπονητής Μάικ Μάλβι δήλωσε ότι ο σπρίντερ θα μπορούσε να είναι έτοιμος για ένα αγώνα προπόνησης στις 31 Αυγούστου έναντι μιας αντιπροσωπευτικής ομάδας από κορυφαίους τοπικούς ερασιτέχνες.

«Αυτός ο τύπος είναι νικητής. Πόσα χρυσά μετάλλια κέρδισες;» ρώτησε τον Bolt να καθόταν δίπλα του. «Οκτώ χρυσά μετάλλια στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Δεν το κάνεις αυτό μόνο έχοντας μεγάλη ικανότητα, το κάνεις με μεγάλη νοητική ικανότητα. Τώρα αν μπορέσει να περάσει λίγο από αυτό στους παίκτες μου, για να προσπαθήσουν να φτάσουν στην κορυφή, αυτό θα μπορούσε να είναι σπουδαίο»

Ο Μπολτ υποσχέθηκε να κάνει τον πανηγυρισμό «ασπραπή» όταν θα σκοράρει. «Ανυπομονώ να σκοράρω όσο περισσότερα γκολ», είπε.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter