Ξεκίνησε στην ΕΕΑ η εκδίκαση της υπόθεσης περί πιθανής πολυιδιοκτησίας ΠΑΟΚ - Ξάνθης

Μετά την αναβολή που δόθηκε στις 10 Ιανουαρίου, η υπόθεση πιθανής πολυϊδιοκτησίας ΠΑΟΚ - Ξάνθη εκδικάζεται εκ νέου σήμερα (16/1), στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού. Η συνεδρίαση έχει αρχίσει κανονικά κι εκτός αιθούσης βρίσκονται τα ΜΜΕ.

Επικεφαλής των δικηγόρων του ΠΑΟΚ είναι ο Αχιλλέας Μαυρομμάτης. Παρόντες και οι κ.κ. Μπίρδας, Κατσάς, Φωτιάδης. Τον Ολυμπιακό εκπροσωπούν οι νομικοί, Λίνα Σουλούκου, Χατζησαββάογλου, Τσιρώνας, Γιαννάκη, Καρπετόπουλος και ο υπεύθυνος Επικοινωνίας, Νίκος Γαβαλάς. Από την Ξάνθη, παρευρίσκονται οι Στράτος, Δασκάλακης, Παπαδοπούλου, Δετσαρίδης. Απουσιάζει ο πρόεδρος της ακριτικής ομάδας κ. Πιαλόγλου.

Θέμα αναβολής δεν τίθεται αφού η παράγραφος 9, του άρθρου 69, περί πολυιδιοκτησίας, που δεν ήταν στην κλήση της Ξάνθης, τώρα διορθώθηκε. Οι εμπλεκόμενες πλευρές αναμένεται να καταθέσουν τις ενστάσεις και τις θέσεις τους και η ΕΕΑ σε επόμενη συνεδρίαση, θα αποφασίσει οριστικά για την υπόθεση…

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλα sites δεν θα δημοσιεύονται. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.