Ξεκίνησε στον αθλητικό δικαστή η εκδίκαση της υπόθεσης πολυιδικτησίας ΠΑΟΚ-Ξάνθης

Ξεκίνησε στον αθλητικό δικαστή η εκδίκαση της υπόθεσης πολυιδικτησίας ΠΑΟΚ-Ξάνθης

Ξεκίνησε, πριν λίγη ώρα σήμερα (24/2) στον Αθλητικό δικαστή της Super league 1, η εκδίκαση της υπόθεσης πολυϊδιοκτησίας ΠΑΟΚ – Ξάνθης. 

Μία υπόθεση όπου η εισήγηση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού (ΕΕΑ), ήταν ο υποβιβασμός και των δύο ΠΑΕ με βάση τον κανονισμό για τέτοιες περιπτώσεις. Στη συνέχεια, μεσολάβησε η ψήφιση τροπολογίας στη Βουλή για να μην υποβιβαστούν οι δύο ομάδες, όπως προβλεπόταν σε περίπτωση πολυϊδιοκτησίας. Όμως όπως και να έχει, αυτό που μετράει είναι ο κανονισμός της ΕΠΟ και όχι η τροπολογία στη Βουλή. Και αυτό είναι που καθιστά κρίσιμη τη σημερινή εκδίκαση στα γραφεία της Λίγκας.

Στην εκδίκαση ζήτησε να κάνει παρέμβαση η ΠΑΕ Ολυμπιακός (αυτή ήταν που είχε κάνει την καταγγελία) και οι νομικοί της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ζήτησαν από την πειραϊκή ΠΑΕ να αιτιολογήσει για ποιο λόγο ζητάει πρόσθετη παρέμβαση στην υπόθεση, θέτοντας ζήτημα με την παρουσία των νομικών της εκπροσώπων στην εκδίκαση.

«Παρεμβαίνουμε για τη διασφάλιση της επιβολής των ποινών, όπως προβλέπεται από τους κανονισμούς» απάντησαν οι νομικοί του ολυμπιακού ενώ ο Αλέξης Κούγιας από πλευράς ΑΕΛ, ζήτησε να γίνει «δεκτή η απόφαση της ΕΕΑ και να επιβληθούν οι ποινές για τις βαριές παρεμβάσεις. Η ΑΕΛ παρεμβαίνει κατά της Ξάνθης και της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, υπέρ της καταγγελίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός».

Περισσότερα σε λίγο…

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter