Ξεκίνησε το… μασάζ στους δανειστές για τις φοροελαφρύνσεις

Ξεκίνησε το… μασάζ στους δανειστές για τις φοροελαφρύνσεις

Διαύλους επικοινωνίας προσπαθεί να χτίσει ο υπουργός Οικονομικών κ. Χρ. Σταϊκούρας με τους θεσμούς καθώς θα πρέπει να τους πείσει το που θα βρει… 6 δισ. ευρώ για να χρηματοδοτήσει τις φοροαπαλλαγές που έχει εξαγγείλει ο πρωθυπουργός Κ. Μητσοτάκης.

Στο πλαίσιο αυτό, όπως έγινε γνωστό, ο κ. Σταϊκούρας είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον αρμόδιο κοινοτικό επίτροπο κ. Πιερ Μοσκοβισί.

Κατά τα άλλα, ο νέος υπουργός Οικονομικών πραγματοποίησε πλήθος συσκέψεων ενόψει της σύνταξης του νέου φορολογικού νομοσχεδίου. Στο πλαίσιο αυτό συναντήθηκε σήμερα με τους υφυπουργούς κ.κ. Απ. Βεσυρόπουλο (έσοδα, φορολογία) και Θ. Σκυλακάκη (Γενικό Λογιστήριο, δαπάνες) δεδομένου ότι το ερχόμενο Σάββατο έχει προγραμματιστεί συνάντηση με τον κ. Μητσοτάκη.

Επίσης, ο κ. Σταϊκούρας είδε ακόμα τον επικεφαλής της ΑΑΔΕ Γιώργο Πιτσιλή, τον επικεφαλής της Ειδικής Γραμματείας Ιδιωτικού Χρέους Φώτη Κουρμούση, στελέχη του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους, καθώς και γενικούς διευθυντές του υπουργείου, με αντικείμενο τα έσοδα και τη ρύθμιση των 120 δόσεων.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter