Ξεκίνησαν τα προβλήματα για το πολυδιαφημισμενο Ασημένιο Βέλος

Ξεκίνησαν τα προβλήματα για το πολυδιαφημισμενο Ασημένιο Βέλος
Πηγή: Twitter

Πριν καλά καλά κλείσει η πρώτη εβδομάδα από την ημέρα έναρξης των δρομολογίων του ETR (Elettro Treno Rapido) παρουσιάστηκε βλάβη με αποτέλεσμα το τρένο που είναι γνωστό και ως «Λευκό Βέλος», να επιστρέψει αργά από τη Θεσσαλονίκη στην Αθήνα.

Σύμφωνα με τον ιστότοπο της efsyn.gr, πρόκειται για βλάβη στο δρομολόγιο 61 της υπερταχείας ETR καταγράφηκε έξω από τη Θεσσαλονίκη, στο Πλατύ. Το τρένο που έκανε το βραδινό δρομολόγιο από τη Θεσσαλονίκη προς την Αθήνα, πλέον πέρασε από την Τιθορέα και συνεχίζει προς Αθήνα, αλλά κινούμενο με χαμηλή ταχύτητα.

Η εταιρεία, σε σχετική ερώτηση της «Εφημερίδας των Συντακτών» παραδέχεται ότι το τρένο παρουσίασε μια «αστοχία» και θα αποζημιωθούν οι επιβάτες, χωρίς όμως να εξηγεί τους λόγους.

«Το τρένο τώρα βρίσκεται στην Τιθορέα. Ως πλήρως ανακαινισμένο, όπως όλα τα καινούργια τρένα, ενδέχεται να παρουσιάσει κάποια απροσδόκητη αστοχία. Φροντίζουμε τους επιβάτες μας και θα αποζημιωθούν πλήρως. Είμαστε σε διαρκή επικοινωνία με την τεχνική ομάδα» σημειώνει στην απάντησή της.

Υπενθυμίζεται ότι έρευνα δημοσιογράφων από 13 χώρες έχει αναδείξει τα προβλήματα που παρουσιάζουν οι υπερταχείες ETR-470.

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter