Ξέμεινε από έμπνευση το ΚΙΝΑΛ και από… κειμενογράφους!

Ξέμεινε από έμπνευση το ΚΙΝΑΛ και από… κειμενογράφους!

Τ’ αυγά και τα πασχάλια έχουν χάσει εκεί στο ΚΙΝΑΛ.

Μετά τους ναπολεοντισμούς της ηγεσίας της που δεν βλέπει ότι η ιστορία έχει ξεπεράσει και έχει καταδικάσει τη σύμπραξη του ΠΑΣΟΚ με τη Νέα Δημοκρατία, προσπαθεί να υπερασπιστεί τώρα όσους μας έφεραν τα μνημόνια και ταυτόχρονα να καταδικάσει τη μνημονιακή εποχή!

Δυο καρπούζια στην ίδια μασχάλη δεν χωράνε αλλά το ΚΙΝΑΛ –πρέπει να το παραδεχθούμε- προσπαθεί σε επίπεδο ατραξιόν.

Έτσι λοιπόν απαντώντας στις δηλώσεις του γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ Πάνου Σκουρλέτη ο οποίος σε τηλεοπτική του συνέντευξη είπε για τον Γιώργο Παπανδρέου ότι «είναι ένα πρόσωπο που έχει συνδεθεί με το πρώτο μνημόνιο, είναι ένα τοξικό πρόσωπο στην πολιτική ζωή» το ΚΙΝΑΛ αντέδρασε σαν παιδί που του παίρνουν την πιπίλα του!

«Από σκουρ-λ-ιασμένα μυαλά δεν περιμέναμε και τίποτα σοβαρό» σχολίασε το Κίνημα Αλλαγής προσπαθώντας να κάνει λογοπαίγνια αντί σοβαρής απάντησης( αν υπάρχει).

«Τοξικοί είναι αυτοί που συνευρέθηκαν με τη Χρυσή Αυγή στις πλατείες των αγανακτισμένων. Τοξικοί είναι αυτοί που αφού έφεραν την χώρα στο χείλος της καταστροφής και στο τρίτο εξοντωτικό μνημόνιο, συγκυβέρνησαν για χρόνια με τους υπεύθυνους της κρίσης, δηλαδή την Καραμανλική Δεξιά μα και με την Ακροδεξιά του Καμμένου» λέει το γραφείο Τύπου του ΚΙΝΑΛ ξεχνώντας σίγουρα την εικόνα του Γιώργου Παπανδρέου από το Καστελόριζο και υπερασπιζόμενο έμμεσα την πολιτική της συγκυβέρνηση τον καιρό των μνημονίων. Παράλληλα – και αυτό είναι μεγάλο πολιτικό ατόπημα «χαρίζει» τους αγανακτισμένους στη Χρυσή Αυγή! Μεγάλη προσφορά πράγματι στα μνημόνια!

Δεν είναι περίεργο για το ΚΙΝΑΛ/ΠΑΣΟΚ να τα λέει αυτά που ονειρευόταν συγκυβέρνηση με τη νεοφιλελεύθερη και ακροδεξιά Νέα Δημοκρατία…

Εκεί θα έβρισκαν και τον πρώην σύντροφο Χρυσοχοΐδη…

Άφες αυτοίς, ου γαρ οίδασι τι ποιούσι (και λέγουσι)…

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter