Ξενοφοβικό και αντικομμουνιστικό παραλήρημα Βελόπουλου: Τα βάζει με τους… «σταλινοφασίστες λαθρολάγνους»!

Ξενοφοβικό και αντικομμουνιστικό παραλήρημα Βελόπουλου: Τα βάζει με τους… «σταλινοφασίστες λαθρολάγνους»!

Σε ακροδεξιά… παράκρουση φαίνεται πως βρισκόντα ο συντάκτης της ανακοίνωσης της Ελληνικής Λύσης που επιχειρεί να “αντιπαρατεθεί” σε όσους τολμούν να αντισταθούν στον ρατσισμό, την ξενοφοβία και την αντιμεταναστευτική ρητορική μίσους. 

Αφορμή ήταν η σημερινή αντιφασιστική συγκέντρωση στο κέντρο της Αθήνας ενάντια σε “συγκέντρωση” που “διαμαρτύρεται για τους λαθρομετανάστες”!

Ακολουθεί η άθλια ανακοίνωση του κόμματος του Βελόπουλου, η οποία πραγματικά δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από ανάλογες της Χρυσής Αυγής: 

«Οι σταλινοφασίστες “λαθρολάγνοι” καθημερινά κάνουν πορείες καίγοντας την Αθήνα και προκαλώντας ζημιές στη δημόσια περιουσία. Και σήμερα λοιπόν, ως “καλοί επαγγελματίες φιλάνθρωποι”,τηρώντας πιστά το υπηρεσιακό τους οκτάωρο, αφού ζουν με τα λεφτά του Σόρος, αποφάσισαν να κάνουν πορεία ενάντια στους Έλληνες που διαμαρτύρονται για τους λαθρομετανάστες! Στόχος των παρακρατικών “εντεταλμένων” υπαλλήλων του Σόρος είναι να διαλύσουν κάθε αντίσταση! Ξεχνούν όμως ότι στόχος της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ είναι να “τσακίσει” τον σταλινοφασισμό αυτών των παρακρατικών στοιχείων και να επιτρέψει στους Έλληνες να ξαναπάρουν την Ελλάδα στα χέρια τους !! Γι΄αυτό θα μας βρίσκουν συνέχεια μπροστά τους!»

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter